logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Suggestie: Inazuma Eleven trading card game, Upper Deck

Speelgoedfabrikant Upper Deck komt dit najaar met een nieuwe collectie ruilkaartspellen: Inazuma Eleven. Dit uitdagende spel is gebaseerd op de gelijknamige TV-serie van Disney XD en gaat over een voetbalteam dat strijdt om een beter team te worden. Lees ook onze recensie over Inazuma Eleven!Jongens van 6 tot 12 jaar kunnen in de voetbalschoenen treden van hun favoriete Inazuma Eleven personage en het ultieme voetbalteam samenstellen, waarmee ze de tegenstander met spectaculaire acties en moves proberen te verslaan. Door de beste kaarten van spelers en acties te verzamelen en te ruilen, strategisch inzicht en een portie geluk schop jij het misschien wel tot het Football FrontierVoetbaltoernooi!

Inazuma Eleven ruilkaartspel
Het ruilkaartspel bestaat uit verschillende kaarten: spelerskaarten en actie/moves kaarten. Kinderen verzamelen en ruilen deze kaarten om zo de beste selectie samen te stellen. Met de spelerskaarten stel je je favoriete team van voetbalspelers samen. De actie en moves kaarten kunnen tijdens het spel worden ingezet om je tegenstander te imponeren. Wat te denken van acties als ‘Fire Tornado’ of ‘God Hand’ om je tegenstander mee van het veld te spelen?

Upper Deck brengt 2 producten uit voor het ruilkaartspel Inazuma Eleven:
• Inazuma Eleven ‘Football Frontier’ Starterset; de basisset waarmee kinderen direct aan de slag kunnen: 41 kaarten, een speelmat en instructieboek. Er zijn twee verschillende startersets beschikbaar en iedere starterset bevat één zeer zeldzame gouden foliekaart. In de starterset zitten 25 kaarten die je alleen in de starterset kunt vinden.
• Inazuma Eleven ‘Football Frontier’ Boosterpack; een selectie van zes willekeurige kaarten uit het totale assortiment van 100 kaarten. Met de boosterpacks kun je jouw verzameling kaarten uitbreiden, je team versterken en de beste actiekaarten per wedstrijd selecteren. Begin 2012 wordt een 2e selectie boosterpacks uitgebracht.

Inazuma Eleven ‘Football Frontier’ Starterset: € 9,99
Inazuma Eleven ‘Football Frontier’ Boosterpack: € 1,99

Voor meer informatie: www.inazumaeleventcg.com/nl (vanaf 1 oktober live)

Inazuma Eleven
Het ruilkaartspel is gebaseerd op de gelijknamige Japanse manga TV-serie, die vanaf 15 oktober a.s. te zien is op Disney XD. De serie gaat over Raimon Jr. High, een incompleet en zwak voetbalteam, dat strijdt om weer een sterk team te worden. Mark Evans, een fanatieke voetbalfan en doelman van de Raimon Jr. High heeft er alles voor om het belangrijke voetbaltoernooi van Football Frontier te winnen. Dit is het verhaal van een voetbalteam en hun schoolvrienden die vastbesloten zijn om het beste team te worden en niet van opgeven weten. Bekijk hier een aflevering van de serie:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.