logo-liggend-wit-donkerblauw

Suggestie: Gerbera's: het zonnetje in huis!


Zonnig effect
Met gerbera heb je altijd het zomergevoel. Dat komt niet alleen door de bloemen, die de vorm van de zon hebben, maar ook door de feestelijke kleuren. De gerbera is verkrijgbaar in haast elke kleur: van vuurrood tot opvallend paars, van sereen wit tot knalgeel. Een vaas met een kleurenmix van gerbera’s zorgt voor een spetterende zomershow in huis. Een krachtig effect krijg je juist door te kiezen voor één gerberakleur. Het extra zonnige effect van gerbera’s is dat iedereen gaat stralen van vrolijkheid!

Lekker lang
Gerbera’s hebben een lange steel. Een speels effect krijg je door de stelen op verschillende hoogtes af te snijden en in een aantal verschillende vaasjes te zetten. Doordat gerbera’s zeer sterke snijbloemen zijn, blijven ze vaak twee weken lang in een vaas stralen. Zorg wel dat de vaas schoon blijft en het water helder.

Actie
Om te vieren dat de zomertijd in Nederland is ingegaan, wordt bij bloemisten in april een vrolijke actie gehouden. Met het thema ‘Zomertijd is gerberatijd’ krijgen kinderen een kleurplaat en iedereen die een bos gerbera’s koopt een leuke set wenskaarten.

Meer informatie en inspiratie over bloemen vind je op www.mooiwatbloemendoen.nl.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.


LAAT JE REACTIE ACHTER

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.