logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Suggestie: Gave denim fietstas van Cortina


cortina lifestyleBij je supergave fiets wil je natuurlijk een dito tas. En dat kan vanaf nu! Het hippe fietsmerk Cortina heeft namelijk de lijn Bike Fashion Accessories gelanceerd. De Cortina Kansas Bag Denim krijgt de primeur; de eerste tas voor gebruik op de fiets die helemaal is gemaakt van denimstof. Die wil je toch in je schoen of onder de boom!  

Bij Cortina geloven we dat je fiets meer is dan een vervoersmiddel dat je van A naar B brengt. Je fiets is een lifestyleproduct en een fashionstatement. En dat geldt natuurlijk ook voor de tas of mand die gebruikt bij je fiets! Daarom heeft Cortina de Bike Fashion Accessories ontwikkeld. Stuk voor stuk mooie accessoires die je perfect tijdens het fietsen kunt gebruiken, maar ook als je gaat shoppen! 

cortina tasNeem de Cortina Kansas Bag Denim. Deze klem je eenvoudig vast op de voordrager van je Cortina U4 Transport Denim-model. Deze tas is volledig gemaakt van spijkerstof en doordat dit model handvatten en een lange riem heeft, is hij op verschillende manieren te gebruiken.  De tas bestaat uit één groot vak met een koperen rits en twee kleinere voorvakken met koperen drukknopen. Verkrijgbaar bij de betere fietsspeciaalzaken. 

Prijs: € 59,95 (solo)

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.