logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Suggestie: Design vogelhuisje met plantenbak: elho birdgarden


corsica birdgarden.i3Elho houdt van planten en van vogels. Met deze twee passies als uitgangspunt is een fantastische innovatie geboren: de elho birdgarden. Een wandbak voor mooie planten met een geïntegreerd vogelhuis, twee vliegen in één klap!

Deze unieke combinatie is samen met vogelspecialisten ontwikkeld en gaat de wereld veroveren. De koolmees, huismus en pimpelmees zullen zich er goed in thuis voelen. Het dubbelwandig vogelhuisje zorgt voor een goed broedklimaat en is makkelijk schoon te maken. Er zijn twee mooie kleurencombinaties verkrijgbaar: antraciet/kers en wit/lime.

De plantenbak is voorzien van geïntegreerde waterpijpjes, zodat de planten zelf nooit te veel water krijgen, maar er wel een voorraadje water als reserve wordt opgeslagen. Het vogelhuisje zelf is uitneembaar, zodat je het na gebruik goed kunt schoonmaken. De bakken zijn 47cm breed en 21 cm diep, 21,7 cm hoog.

Hier vliegt toch geen vogel aan voorbij? Meer informatie: www.elho.com

[Planten_Shop]

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.