Suggestie: Design barbecue

De Belgische barbecueproducent barbecook introduceert in het voorjaar van 2011 een innovatieve houtskoolbarbecue: PUUUR. Op de nieuwe barbecue bereid je op extra gezonde wijze de lekkerste gerechten. Daarnaast heeft PUUUR een zeer modern uiterlijk waardoor het een opvallend designobject voor de tuin is.

Innovatief
De houtskoolbarbecue PUUUR is ontworpen met het oog op gezond grillen en dat begint bij een natuurlijk vuur. De barbecue is zeer eenvoudig aan te maken zonder gebruik van chemische en ongezonde aanmaakblokken. Drie krantenvellen zorgen er voor dat de PUUUR na amper een kwartier klaar voor gebruik is. De kuip van de nieuwe barbecue is gemaakt van hittebestendig keramiek. De isolerende werking van de kuip zorgt voor een beter behoud van de warmte en een heter vuur. Uniek aan de PUUUR is zijn innovatieve reflecterende kap. Deze reflecteert de warmte van de houtskool terug in de kuip, zodat het vlees van boven gaart en onderaan grilt. Tegelijk kunnen alle rookgassen ontsnappen via de speciale lamellenstructuur van de reflector.

De PUUUR houtskoolbarbecue van barbecook is verkrijgbaar in drie standaardkleuren: Arctic White, Vulcanic Grey en Pacific Blue. Wie zijn tuin of terras liever een persoonlijke touch geeft, kan via de website van barbecook kiezen voor een andere kleur. De verkoopadviesprijs is € 499 (standaardkleur) of € 799 (gepersonaliseerde kleur).

[BBQ_Shop]

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.LAAT JE REACTIE ACHTER

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.