logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Suggestie: De Stokke Xplory Zomerkit

Stokke Xplory zomerkitDe Stokke Xplory Zomerkit is nu beschikbaar in zonnige Grey Lemon Stripes. Dit opvallende ontwerp combineert tinten grijs met citroengeel als een fris accent. En het eindresultaat mag er zijn: deze verfrissende en stijlvolle Zomerkit is niet alleen functioneel, maar springt ook in het oog.
De Stokke Xplory Zomerkit is ontwikkeld met jouw baby’tje in het achterhoofd. Op warme zomerdagen is het belangrijk om het gevoelige huidje van jouw baby tegen de zon te  beschermen en het een optimale luchtventilatie te bieden. Doordachte details bieden jouw kindje op deze manier optimaal comfort.
De Zomerkit bestaat uit een parasol, zonnescherm, bekleding voor de achterkant, een kap en een badstof stoelbekleding.
– De parasol en het zonnescherm beschermen jouw baby’tje tegen de schadelijke zonnestralen.
– De Zomerkit heeft ook een badstof stoelbekleding die ademt en vocht van het tere huidje absorbeert. Hierdoor blijft jouw baby’tje koel en droog in de zomerse warmte.
– Zowel de kap als de achterkant hebben luchtdoorlatend gaasdoek om zo de belangrijke luchtstroming door de wandelwagen en om je kindje heen te bevorderen.
– Alle gebruikte materialen bieden bescherming met factor 50 tegen schadelijke UVA- en UVB-straling tijdens een zomerse wandeling.
De Zomerkit past op de reiswieg én op de zitting van de Stokke Xplory. Daarnaast past hij ook op de zitting van de Stokke Crusi.

[Kinderwinkel_shop]&t=url&s=7117&url=http%3A//www.bol.com/nl/&f=TXL&subid=film&name=coolesuggesties” target=”_blank”>BOL.com | Babypark

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.