logo-liggend-wit-donkerblauw

Suggestie: Boekje voor angsthazen, Guus Martens

Soms is angst een wegwijzer in het leven, maar het kan ons geluksgevoel ook behoorlijk belemmeren. Het vraagt durf en moed om je angsten onder ogen te zien en te erkennen dat je soms een angsthaas bent.
Guus Martens schreef een handzaam en origineel boekje om meer begrip van angst te krijgen. Je leert door middel van inzicht en praktische tips met je angsten om te gaan en waar mogelijk te overwinnen. Ook zul je anderen beter begrijpen en kun je hen helpen om de emotie de baas te worden. Alles met de bedoeling om angstvrij en gelukkiger te leven.

Boekje voor angsthazen, Guus Martens
Uitgeverij Spectrum, Paperback
Prijs: 10 euro. ISBN: 9789000300075

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.


LAAT JE REACTIE ACHTER

  1. Mieke van Ommen avatar
    Mieke van Ommen

    Een mooi boek om aan je kinderen voor te lezen. De belangrijkste christelijke of katholieke feestdagen worden in begrijpelijke taal verteld en als papa of mama hoef je niet langer met je handen in het haar te zitten als je dochter of zoon je vraagt: Mam, wat is dat nou eigenlijk Pinksteren? Kinderen die 11 of 12 jaar zijn kunnen het prachtig geïllustreerde boek natuurlijk ook zelf lezen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.