Suggestie: Bedankt! Juf/meester, Gerard Janssen

Het is bijna zomervakantie. Tijd om de juf of meester van je kind te bedanken voor het afgelopen jaar en een afscheidscadeautje te geven. Maar wat dan? Het nieuwe Snor-boek ‘Bedankt Juf/Meester’ bijvoorbeeld. Een boek met grappige, kleurrijke tekeningetjes en opdrachten die je kind kan maken, zodat hij een ultrapersoonlijk cadeautje voor de juf of de meester heeft. ‘Bedankt Juf/Meester’ verschijnt 18 mei.

Persoonlijk cadeau
Het beroep van leerkracht wordt steeds zwaarder. Juffen en meesters krijgen van steeds meer kanten adviezen en kritiek. Maar krijgen ze wel eens een complimentje of een leuk cadeautje? Het eind van het schooljaar is zo’n moment om de juf of meester van je kind te bedanken met een doos bonbons of een bosje bloemen. Fijn, maar erg persoonlijk is het niet.

Het nieuwe boekje ‘Bedankt Juf/Meester’ biedt uitkomst. De illustraties en teksten in dit vrolijk en kleurrijke geïllustreerde boekje kunnen worden aangevuld met tekeningen en hersenspinsels van de kinderen. Het boek dient als aandenken, en om te vertellen wat het kind was vergeten te zeggen. Bijvoorbeeld hoe de juf/meester ruikt, wat hij/zij zegt als ie boos is of heel blij, en wat het kind op de juf/meester zou leggen als hij/zij een pizza was geweest. Zo kan de leerkracht er nog wat van opsteken ook.

De makers
Auteur Gerard Janssen (1967) is schrijver en columnist. Voor Uitgeverij Snor schreef hij verschillende bestsellers als ‘Zoons!’ en ‘Dochters!’. Maartje Kuiper uit Utrecht verzorgde de vormgeving en illustraties van Juf/Meester (net als die van heel veel andere Snor-boeken). De rest van het boek komt voor rekening van je kind.

Over Uitgeverij Snor
Uitgeverij Snor is een jonge uitgeverij die slimme, speelse en mooi vormgegeven boeken uitgeeft die leuk zijn om te lezen en nog leuker zijn om te krijgen.

Bedankt! Juf/meester, Gerard Janssen
Uitgeverij Snor, mei 2011, 45 pagina’s, hardcover.
Prijs: 7,95 euro. ISBN: 9789079961153

Dit boek bij: Uitgeverij Snor

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.LAAT JE REACTIE ACHTER

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.