logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Suggestie: Alice in Wonderland theatershow van K3 in 3D


Een roze loper, een doolhof, K3 muziek uit de speakers en een echte draaimolen: het World Forum Theater in Den Haag was afgelopen zondag in feestelijke sferen. Reden hiervan was de langverwachte première van de musical ‘Alice in Wonderland’, een Studio 100 productie met K3 in de hoofdrol. Karen, Kristel en Josje zorgden samen met de overige castleden en een live orkest voor een spetterende show met rondvliegende muzieknoten, kaartjes en hartjes. ‘Alice in Wonderland’ is de allereerste 3D musical ter wereld en ontving een staande ovatie.

Ook de pers en BN’ers waren in grote getale bij de première aanwezig: Zij mochten als eerste met hun familie Alice in Wonderland met K3 aanschouwen. Na afloop stroomden de enthousiaste reacties binnen.

METRO: “Nadat Soldaat van Oranje vorig jaar door de draaiende schijf met publiek al ‘Musical 2.0’ werd genoemd, is deze 3D –uitvoering weer een nieuwste versie.”

Tim Akkerman: “(…) Je zet je bril op en je komt direct in een fantasiewereld. Het effect is enorm en voor de kinderen is het erg leuk!”

Winston Post: “(…) Ik was zeer blij verrast over het effect. Ik heb mezelf anderhalf uur lang laten verrassen en mezelf steeds verbaasd. Grandioos en zeer uniek!”

Plien van Bennekom: “Alsof je in een bioscoop zit maar dan met echte mensen er bij. Het zag er echt waanzinnig mooi uit en heb nog nooit zoiets gezien!”

Chazia Mourali: “(…) een feest van vrolijkheid en muziek!

Naast K3 spelen ook Jacques Vermeire, Koen Crucke en Nicole & Hugo een grote rol in de musical.

‘Alice in Wonderland’ speelt nog t/m 28 augustus in het World Forum Theater in Den Haag. Tickets zijn te verkrijgen via See Tickets: 0900 300 5555 (€ 0,45 p.m.) en via www.alicedemusical.nl.

Kaartjes voor attracties en uitjes kopen doe je bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.