logo-liggend-wit-donkerblauw

Succession, seizoen 3 op dvd

succession seizoen 3

Succession draait om de familie Roy, de disfunctionele eigenaars van Waystar RoyCo, een wereldwijd media- en entertainmentconglomeraat, die vechten om de controle over het bedrijf te midden van onzekerheid over de gezondheid van de patriarch van de familie, Logan Roy (Brian Cox).  De serie heeft veel awards gewonnen in de afgelopen jaren, zoals meerdere Emmy Awards en Golden Globes. Seizoen drie begint met de gevolgen van een andere ontdekking van Kendall Roy: in plaats van de schuld op zich te nemen voor een groot bedrijfsschandaal, keert hij zich opnieuw tegen zijn vader.

Ga direct naar Succession, seizoen 3 op BOL.com.

Het derde seizoen van Succession verschijnt op 25 mei op DVD. Op 25 mei zal ook de boxset verschijnen met seizoen 1 t/m 3 op DVD. Een must have voor de fans!

Over Succession seizoen 3

Aan het einde van het tweede seizoen werd Logan Roy in een hinderlaag gelokt door zijn rebelse zoon Kendall. Hij begint het derde seizoen in een gevaarlijke situatie, waar hij verwoed poogt om familiebanden veilig te stellen en ook politieke en financiële bondgenoten te verwerven. De spanning neemt toe naarmate een bittere zakelijke strijd dreigt te veranderen in een oorlog binnen de familie.

Bekijk de trailer van Succession, seizoen 3

Films koop je online bij:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


LAAT JE REACTIE ACHTER

  1. Annemie Cornelis avatar
    Annemie Cornelis

    Doe heel graag mee

  2. Patrick Mertens avatar
    Patrick Mertens

    Super kansje gewaagd

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.