logo-liggend-wit-donkerblauw

Strijd in Middle Earth op broekzakformaat


middle-earth-shadow-of-war-screen-03-ps4-us-03feb17Goed nieuws voor strategie-game fans. Warner Bros. Interactive Entertainment heeft namelijk een super spannende nieuwe game aangekondigd: Middle-earth: Shadow of War.  Het bijzondere van deze game: het is gratis… en je speelt hem op je mobieltje! In Shadow of War ga je verder met Talion’s reis door Mordor. In de game zie je bekende personages uit de ‘grote’ versie van Middle-earth: Shadow of Mordor en The Lord of the Rings trilogie, waaronder Celebrimbor, Eltariel, Gimli, Boromir en vele andere favorieten. Middle-earth: Shadow of War mobile, ontwikkeld door IUGO Mobile Entertainment in samenwerking met Warner Bros. Interactive Entertainment, is dit najaar beschikbaar via de App Store voor iPhone en iPad en via Google Play voor Android apparaten.

Fans kunnen zich alvast registreren voor de game via https://www.shadowofwar.com/mobile/

Spelers die zich alvast registreren voor Apple apparaten ontvangen een exclusieve bundel personages met Ratbag en een Orks leger. Fans die registreren voor Android apparaten ontvangen een versie van Shelob, die voor het eerst speelbaar zal zijn. Alle content is beschikbaar op de dag van lancering.

Bekijk de officiële Middle-earth™: Shadow of War™ mobile trailer via:

In Middle-earth: Shadow of War mobile strijd je real-time tegen de krachtige Orks. Tussendoor moet je de helden van Middle-earth verenigen om het samen op te nemen tegen Talion. Ieder personage kan een upgrade krijgen om ze nog sterker te maken. Middle-earth: Shadow of War mobile introduceert ook het bekroonde Nemesis System op mobiele apparaten voor de eerste keer, zodat spelers de kans krijgen hun eigen leger van Orks te bouwen.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.