logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Streamingnieuws: Jupiter’s Legacy landt op 7 mei

De eerste generatie superhelden heeft de mensheid bijna een eeuw veilig kunnen houden. Nu is alle hoop gevestigd op hun kinderen om deze erfenis voort te zetten. De spanning stijgt echter wanneer de jonge superhelden, die zichzelf heel graag willen bewijzen, worstelen met de hoge verwachtingen van hun omgeving en de druk die zij zichzelf opleggen.

The Next Generation is Rising

Bekijk de trailer van Jupiter’s Legacy

https://youtu.be/tGXAXMV3TEI

Meer informatie over Jupiter’s Legacy

Jupiter’s Legacy, gebaseerd op de comic boeken van Mark Millar en Frank Quitely, is een episch superheldendrama over de complexe dynamiek van familie, macht en loyaliteit. De hoofdrollen zijn weggelegd voor Josh Duhamel, Leslie Bibb, Ben Daniels, Elena Kampouris, Andrew Horton, Mike Wade en Matt Lanter. De uitvoerende producenten zijn Mark Millar, Frank Quitely, Lorenzo Di Bonaventura, Dan McDermott, Steven S. DeKnight, James Middleton en Sang Kyu Kim.

Jupiter’s Legacy bestaat uit 8 afleveringen en is vanaf vrijdag 7 mei beschikbaar op Netflix

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.