logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Trailer: Strays

Als de naïeve, altijd optimistische borderterriër Reggie door zijn onsympathieke eigenaar Doug in de achterbuurt van de stad wordt achtergelaten, is hij er van overtuigd dat zijn geliefde baasje dat nooit met opzet zou doen.

Maar wanneer Reggie kennismaakt met de snel pratende, grofgebekte bostonterriër Bug, een zwerfhond die erg gesteld is op zijn vrijheid en vindt dat een hond met een baasje maar een loser is, realiseert hij zich dat hij in een giftige relatie zat en dat Doug eigenlijk een egoïstische schoft is.

Reggie, Bug en Bugs vrienden Maggie en Hunter zijn vastbesloten om wraak te nemen. Ze bedenken samen een plan en beginnen aan een episch avontuur om Reggie te helpen de weg terug naar huis te vinden en Doug te laten boeten door zijn favoriete ledemaat er af te bijten. (Hint: het is niet zijn voet).

They’re bad to the bone.

Bekijk de trailer

Cast

  • Reggie (Will Ferrell)
  • Doug (Will Forte; The Last Man on Earth, Nebraska)
  • Bug (Oscar®-winnaar Jamie Foxx)
  • Maggie (Isla Fisher; Now You See Me, Wedding Crashers)
  • Hunter (Randall Park; Always Be My Maybe, Aquaman)

STRAYS draait vanaf 8 juni a.s. alleen in de bioscoop.

Films koop je online bij:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.