logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Nieuwe stop-motion kinderserie: Shape Island

Apple TV+ heeft de geheel nieuwe stop-motionserie voor kinderen en gezinnen aangekondigd, ‘Shape Island’. Met de geliefde bekende stemmen van Yvette Nicole Brown (‘Disenchanted’), Harvey Guillen (‘What We Do in the Shadows’), Scott Adsit (“30 Rock”) en Gideon Adlon (“Blockers”). De serie is gebaseerd op de internationaal bestverkochte trilogie Shapes-prentenboeken van Mac Barnett en Jon Klassen. ‘Shape Island’ gaat wereldwijd in première op vrijdag 20 januari op Apple TV+.

Over de kinderserie Shape Island

Deze slimme, grappige en inspirerende nieuwe stop-motion animatieserie van Apple TV+ speelt zich af op een charmant eiland en nodigt kijkers uit om samen met de serieuze Square, de onverschrokken Circle en de lastige Triangle hun gekke avonturen te beleven terwijl ze wat plezier opgraven en antwoorden zoeken. , en bouwen aan hun vriendschap – en dat terwijl ze leren omgaan met elkaars verschillen. “Shape Island” laat kinderen zien dat vriendschap vele vormen kan aannemen.

Over de makers

De serie is mede gemaakt door boekauteurs Mac Barnett en Jon Klassen, die fungeren als uitvoerende producenten naast Kelli Bixler van Bix Pix Entertainment en Drew Hodges (“Tumble Leaf”), die een Emmy Award heeft gewonnen. Ryan Pequin fungeert als co-executive producer en hoofdschrijver.

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.