logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Stokke Home – Voor kleintjes met grote mogelijkheden


STO-afb-HOME-1Stokke introduceert Stokke Home, een modulair systeem voor de babykamer dat is ontworpen om met je kindje mee te groeien en dat zich aanpast aan jouw behoeften – van geboorte tot de eerste kinderjaren.

Je voorbereiden op de komst van je kindje en het inrichten van de babykamer zijn spannende tijden. En of je nou weinig ruimte hebt of juist veel: Stokke Home heeft een speciaal plaatsje in huis. Met Stokke Home stel je de ideale kamer samen waarin je tijd met je baby’tje en daarna met je peuter doorbrengt. De combinatie van vakmanschap en het beste van Scandinavisch design: door de flexibiliteit van Stokke® Home kun je verschillende combinaties maken die aansluiten op jouw interieur, of dat nu groot, klein, schattig of verfijnd is. Elk onderdeel in de collectie biedt kwaliteit, functionaliteit en schoonheid op zijn best. Beschikbaar in warm Hazy Grey en White met bijpassende accessoires om alles een individueel tintje te geven.

Over het ontwerpproces
”Een huis is een plek voor jezelf. Een plek waar je samen met je familie bent, een plek om te ontspannen, te spelen en je veilig te voelen. There’s no place like home. De inspiratie voor ons nieuwe babykamerconcept komt van het onvergelijkbare gevoel dat je ervaart als je in je eigen huis bent. We wilden deze positieve associaties in het ontwerp meenemen. Hierbij zijn we begonnen door ons te richten op een globaal icoon dat ‘thuis’ symboliseert: de vorm van een huis. Deze vorm wordt extra geïllustreerd door het bed dat in de collectie het hart vormt. Daarnaast werden we geïnspireerd door kinderen en hoe zij spelen door het bouwen van hutten of forten. Een dergelijk klein onderkomen geeft hun een veilig en onafhankelijk gevoel. Hierbij hebben wij voor ogen dat de producten met het kind meegroeien waarbij elke trend en tijdsperiode wordt overstegen.” – Robert Myrene, designer.

STO-afb-HOME-2Stokke Home Wieg
Rustgevend voor je baby door een zachte, wiegende beweging.
De zachte, lichte en wasbare bekleding van het wiegje biedt je baby voldoende ventilatie en een knusse omgeving om te rusten, slapen en te dromen. ’s Nachts slaapt je baby dicht bij je bed – de wieg past in iedere slaapkamer, groot of klein. Het lichtgewicht wiegje is gemakkelijk in gebruik – gewoon verplaatsen van de ene kamer naar de andere… je baby dichtbij jou.

Stokke Home Bed
Een bed, een commode en speelhuis in één.
Het bed is het hart van het Stokke Home kamertje, samen met het wiegje, de commode en de ladekast, kun je eindeloos variëren om een prachtig kamertje te maken. De onderscheidende vorm van het huis verandert dit bed in het centrale punt in de babykamer. We bieden een volledig assortiment textiel dat is ontworpen om een rustige ambiance voor jouw baby’tje te creëren, of een speelhuis voor je kindje. Niet alleen voor een pasgeboren baby maar ook voor je opgroeiende kindje. De elementen zijn gemakkelijk aan te passen, of je nu veel of weinig ruimte hebt.

Stokke Home Commode
De flexibele commode past op het bed, de ladekast en de standaard voor de wieg.
De commode is een veelzijdig element die veilig past op het bed, de ladekast en de standaard voor de wieg. Beschermende zijkanten en een verschoonkussen bieden een veilige en comfortabele plek om je baby te verschonen. Met de meegeleverde opbergbak heb je alles bij de hand. Als je kindje groeit, kun je de commode gebruiken als speeltafel door deze simpelweg om te draaien en op de standaard van de wieg te bevestigen.

Stokke Home Ladekast
Opbergruimte voor kleine kleertjes, luiers en lieve knuffels.
De ladekast heeft in combinatie met de commode de perfecte hoogte om je baby te verschonen. De ruime, zacht sluitende lades bieden veel ruimte en geven gemakkelijk toegang zonder dat je je kindje los hoeft te laten. De open ruimte voor je voeten onder de ladekast zorgen dat je dichterbij je kindje kunt staan tijdens het verschonen en knuffelen. Het Scandinavische design, in combinatie met duurzame materialen, maakt Stokke Home een klassiek stuk meubilair dat jarenlang meegaat.

Stokke Home is vanaf mei aanstaande via een select aantal retailers verkrijgbaar.

[Kinderwinkel_shop]&t=url&s=7117&url=http%3A//www.bol.com/nl/&f=TXL&subid=film&name=coolesuggesties” target=”_blank”>BOL.com | Babypark

 

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.