logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Stoere whiteboards van Dutch Design Brand


dutch-brand-design-whiteboard-2

Al je schoolwerk vraagt veel van je. Je moet overal aan denken, en beslissen wanneer je ergens aan begint. Dat is soms knap lastig! Een agenda is natuurlijk een super handig hulpmiddel, maar soms is het ook praktisch om echt iets in beeld te hebben. Een berichtje waarop je kunt zien wat je allemaal te doen hebt. Huiswerk, maar misschien ook een verjaardagsfeest of een date. Want ook dat moet je meenemen in je planning. Onze tip: hang een whiteboard op! Daarop zie je in een oogopslag wat je allemaal te wachten staat. Zie je zo’n saai wit bord niet zitten? Dan moet je eens kijken op de site van Dutch Design Brand. Daar zie je dat whiteboards helemaal niet saai of wit hoeven zijn.

Nederlands ontwerp

Dutch Design Brand combineert een slim product met een stoer ontwerp. Bijzonder is dat alle producten van Dutch Design Brand van karton zijn gemaakt. Ben je er klaar mee? Dan kan het gewoon bij het oud papier! En het merk toont ook aan dat karton stiekem oersterk is. Je kunt er van alles mee. Naast stoere whiteboards hebben ze bijvoorbeeld ook bijpassende krukjes (daar is het trouwens allemaal mee begonnen voor dit merk), opbergdozen, servetten en nog veel meer. Maar terug naar de whiteboards. Die zijn er namelijk in flink wat stoere soorten en smaken. Ik kan me voorstellen dat je niet helemaal fan zult zijn van de Delftsblauwe tegeltjesmotieven, maar wat dacht je van een mooie verzameling strandhout of – zoals ons exemplaar – in de vorm van een doorgezaagde boomstronk?

dutch-brand-design-whiteboard-1

Alles karton

Het stoere en praktische is dat het Dutch Design Brand whiteboard helemaal van karton is gemaakt. Dat karton is beplakt met een speciale folie, zodat je er op kunt schrijven met een whiteboardstift en het er weer af kunt vegen. Dat laatste is natuurlijk wel een heel belangrijk onderdeel. Het whiteboard heeft een dikke rand, zodat het er mooi robuust uitziet. Aan de achterkant van die rand zitten speciale gaten waarmee je het whiteboard kunt ophangen. Erg handig! Daarnaast is het board licht genoeg om hem met een paar posterstrips op te hangen. Scheelt weer wat gaten boren, altijd goed. Een klein nadeeltje van het bord: je moet er niet te hard op drukken om het schoon te vegen – dat vind het karton niet zo prettig. Handig is dan weer dat bovenop het whiteboard een gat zit waarin je de stift kunt steken. De rand op zich is dik genoeg om de stift er op te leggen, maar rechtop er in zetten is wel zo stevig!

De Dutch Design Whiteboard kost 14,95 euro, en dan krijg je een whiteboardstift meegeleverd. www.dutchdesignbrand.com zie je bovendien een flinke lijst met verkooppunten.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.