Stoer, vrolijk en veilig stoeien doe je met Goliath Super Punch


super punch

Goliath is bekend van toppers zoals Rummikub, Woordzoeker en Triominos. In juni presenteert de succesvolle spellenbedenker een nieuwe product voor kinderen vanaf zes jaar: kleurrijke en opblaasbare Super Punch voor stoer, vrolijk en veilig stoeien.

Super Punch is zelfs nog leuker dan een kussengevecht. Op een veilige en vrolijke manier kunnen kinderen vanaf zes jaar binnen en buiten stoeien met de kleurrijke, opblaasbare stootkussens. Er zijn vele spelmogelijkheden. Zo staan de tegenstanders bij Koorddanser Punch met beide voeten stevig op een zeil en proberen ze de ander eraf te drukken. Bij Evenwichtspunch staan de spelers met één been op een blaadje papier. Degene die er als eerste vanaf glijdt, heeft verloren.

Stoeien is een goede uitlaatklep voor kinderen. Het belang ervan wordt vaak onderschat. Ze raken gewend aan het vastpakken van een ander, aan vastgepakt worden en zichzelf weer bevrijden. Zo verbeteren ze hun motoriek en kunnen ze zich weerbaarder opstellen, waardoor ze meer zelfvertrouwen krijgen. Door te stoeien leren kinderen op een speelse en sociale manier hun fysieke en emotionele mogelijkheden kennen. Daarom is het van grote waarde voor hun ontwikkeling.

Super Punch is te koop in vier kleurencombinaties: blauw/rood, roze/geel, blauw/groen en rood/blauw. De adviesprijs is 11,99 euro.

Speelgoed koop je bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, papablogger en hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven. Naast dit blog is hij freelance schrijver met Tekstbureau de Letterkamer.


Reacties

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.