logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Genieten van elkaar en van onszelf met stimulerende speeltjes en gadgets


Seks is een belangrijk aspect in ons leven. We worden steeds drukker en zijn bezig met werk en ons sociale leven. Het is daarom belangrijk dat we zoveel mogelijk genieten van intimiteit met elkaar of de tijd maken voor het verwennen van onszelf. Dit is een manier van ontspanning die door veel mensen onderschat wordt. In de zwoele zomermaanden stijgt het libido sowieso vaak wat hoger dan wanneer het kouder is en het is dan ook een gemiste kans om deze mogelijkheid te laten liggen om niet extra te genieten tijdens deze maanden in het jaar. Er zijn verschillende stimulerende speeltjes te vinden die jou nog meer laten genieten of prettiger beter laten voelen. Daarnaast komen er steeds meer gadgets uit die voor iedereen een uitkomst zijn en niet alleen voor individueel gebruik, maar ook voor het gebruik als koppel erg geschikt zijn.

Speeltjes zijn steeds meer toegankelijk voor zowel mannen als vrouwen

De vibrator is misschien wel het meest voorkomende en bekendste sekspeeltje dat er is. Er zijn echter niet alleen sex speeltjes of gadgets voor vrouwen beschikbaar, maar er komen ook steeds meer interessante gadgets voor mannen bij. Denk bijvoorbeeld aan de fleshlight of andere masturbatie hulpmiddelen, zoals een vibrerend ei of de meer bekende penisring of buttplug. De seksindustrie zit zeker niet stil en omdat je tegenwoordig alles anoniem online kan bestellen en je niet naar een speciaalzaak hoeft om jouw speeltjes op te halen, zijn de diverse gadgets en speeltjes een stuk toegankelijker. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er steeds meer mensen speeltjes en hulpmiddelen ontdekken en online bestellen.

De luchtdrukvibrator is baanbrekend en een welkome vernieuwing

De ouderwetse dildo is allang niet meer dezelfde als vroeger en dit klassieke speeltje wordt dan ook continue vernieuwd en in nieuwe varianten uitgebracht. Regelmatig worden er nieuwe gadgets gelanceerd met nog betere functies en eigenschappen die de totaalervaring nog beter maken. Op de website van De Paarse Keizerin vind je een keuze hulpgids. Een goed voorbeeld hiervan is de luchtdrukvibrator. Deze variant die niet werkt op vibratie, maar die stimuleert op basis van luchtdruk is een baanbrekend speeltje die we tot een aantal jaren geleden niet voor mogelijk hadden gehouden. Wat bijdraagt aan de populariteit voor speeltjes, is dat er steeds meer aandacht voor is en het relatief makkelijk te vinden is op het internet. Ook worden taboes doorbroken door influencers en publieke figuren. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan Heleen van Rooyen die in diverse publicaties en zelfs in een van haar boeken zich ontzettend positief heeft uitgelaten over deze baanbrekende luchtdruk vibrator.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.