logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Win een goodies pakket van Steven Universe

Deze maand zijn er gloednieuwe afleveringen te zien van Steven Universe, Unikitty en Teen Titans GO! Op Cartoon Network.

Teen Titans GO!

De Teen Titans – Robin, Starfire, Cyborg, Beast Boy en Raven – zijn terug met gloednieuwe, hilarische avonturen in TEEN TITANS GO! Kom erachter hoe het leven van een tiener-superheld er nou echt uitziet… wanneer de cape afgaat. Stap in de wereld van deze superhelden en beleef alle avonturen die uiteenlopen van het redden van de wereld tot aan het samenwonen zonder volwassen toezicht, en natuurlijk alle hilarische momenten daar tussenin. Eén ding is zeker met deze Titans: ze staan altijd klaar voor avontuur, binnen- en buitenshuis.

De nieuwste Teen Titans Go! afleveringen zie je vanaf 11 november doordeweeks om 18:00 uur bij Cartoon Network.

Unikitty

Laat je transporteren naar een uitbundig koninkrijk vol glittermaterie, blije gedachten en incidentele uitbarstingen, in de serie Unikitty. Als koningin van het koninkrijk, heeft Unikitty drukke dagen vol met royale verantwoordelijkheden. Unikitty doet er alles aan om het iedereen naar zijn zin te maken en probeert alle negativiteit buiten haar koninkrijk te houden. Ze zit vol eindeloze energie en creativiteit, maar pas op als je in de weg staat van haar positieve mentaliteit…

De gloednieuwe Unikitty afleveringen zie je vanaf 4 november doordeweeks om 15:25 uur bij Cartoon Network!

Steven Universe

Ben jij dol op de lieve, gekke en tikkeltje onnozele Steven die barst van de energie? Goed nieuws! Vanaf 23 november zijn er gloednieuwe afleveringen te zien van Steven Universe! Steven is een energieke, aandoenlijke halfjuweel van een jongen, die zijn krachten probeert te beheersen om een echte held te worden, die hij voorbestemd is te zijn. Met één voet in de mensenwereld en de andere in de magische wereld dwarsboomt hij nogal eens de missies van de juwelen en kan de magie in zijn alledaagse leventje terecht komen. Maar wat er ook gebeurt, Steven blijft lachen, met een ukelele in zijn hand en een grap achter de hand!

Mis de nieuwe Steven Universe aflevering niet vanaf zaterdag 23 november t/m zondag 24 november om 20:10 uur!

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.