logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Steel de show tijdens de feestdagen met exclusieve Heineken gadgets


Heineken Magnum flesWe kennen ze allemaal wel: de gangmakers die vol overgave de sfeer erin proberen te brengen tijdens de feestdagen. Dit jaar gaat dat zeker lukken met de Heineken feeststrik en de Heineken Magnum fles. Zo heb je niet alleen een heerlijk verfrissend Heineken moment tijdens het kerstdiner maar ook dé gadgets waarmee je gegarandeerd de show steelt. De Heineken feeststrik ontvang je vanaf nu in de supermarkt bij aankoop van een krat Heineken pilsener. En ook de limited edition Heineken Magnum fles met een inhoud van 1,5 liter is nu te koop.

Strik erom, feest!

De Heineken Feeststrik geeft elke outfit net wat extra’s en is ook nog eens heel handig. Het design van de kerststrik zorgt ervoor dat je stijlvol voor de dag komt, en ook nog eens met een bijzondere twist. Er zijn namelijk twee verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Met de Heineken feeststrik met flesopener aan de achterzijde open je op een verrassende manier een biertje, ideaal voor de ultieme partytrick.  En met de Heineken feeststrik met blinking lights maak je ongetwijfeld een onvergetelijke indruk. De Heineken feeststrik ontvang je vanaf nu in de supermarkt bij aankoop van een krat Heineken.

Big time, party time

Of je nu geniet van een verfrissend Heineken moment tijdens het kerstdiner of proostend het nieuwe jaar ingaat, de exclusieve Heineken Magnum fles maakt het extra speciaal. De fles heeft een inhoud van 1,5 liter en is daarom perfect om te delen met vrienden en familie of om cadeau te doen. De limited edition Heineken Magnum fles is bij Albert Heijn, Superunie, Bijenkorf en diverse slijterijen en groothandels verkrijgbaar voor de adviesprijs van €7,99.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.