Gadget review: Stasher herbruikbare opbergzakjes

stasher opbergzakje eten

Een beter milieu begint bij jezelf. Het zit hem ook vaak in kleine dingen. Bijvoorbeeld: hoe neem jij tussen de middag je lunch mee naar school of werk? In een boterhamzakje, een grote lunchtrommel, of haal je iedere dag een -in plastic verpakt- lunchpakket in de kantine of supermarkt? Dat kan heel anders. De duurzame Stasher tasjes kun je keer op keer gebruiken. Ze kunnen zelfs in de vaatwasser! Maar dat is nog niet alles: ze kunnen zelfs veilig van de vriezer naar het fornuis (in een pan water, om au bain marie op te warmen) of magnetron en vervolgens weer rechtstreeks naar de vaatwasser. Keer op keer. Dat scheelt flink in de afvalberg, nietwaar?

Veelzijdig

Maar dat is niet het enige voordeel. Want ik hoor je denken: een broodtrommel kan dat ook, waarom zou ik dan Stasher gebruiken? Wel: nadat je plaar bent met eten, kun je de Stacher mooi compact oprollen of platvouwen. Dat zie ik je nog niet zo snel met een broodtrommel doen! En dankzij de luchtdichte seal blijft je salade of brood net zo vers als wanneer je hem had ingepakt. De Stashers zijn dus ook erg ideaal voor wanneer je op pad gaat, waardoor je na de lunch veel minder loopbagage hebt. Je kunt ook een Stacherzakje in je tas stoppen met kleine dingetjes, die anders ronddwarrelen, zoals een USB-stick, visitekaartjes, wat kleingeld of natuurlijk je sleutels. Of wat dacht je van een praktisch zakje voor je beugel, in die gevallen dat je je beugelbakje bent vergeten? Een Stasher kun je altijd in je jaszak hebben zitten!

Multifunctioneel

Maar je kunt ze nog voor veel meer dan alleen eten gebruiken. Wat dacht je van een praktisch tasje voor wat oplaadkabels voor in je tas of reiskoffer? Zo vallen ze nooit meer ergens tussendoor! Of als etui voor pennen en stiften? Afwasmiddel, zeep en andere kwetsbare potjes in je rugtas op vakantie? Dankzij de kleuren en de semi-transparante materialen zie je direct wat er in de tasjes zit. Bovendien zijn ze geschikt om in te koken en te bakken – sous vide of in de oven – tot een temperatuur van maar liefst 200 graden. Dat is indrukwekkend, toch? Schoonmaken is een eitje: in de vaatwasser met de opening naar beneden of met de hand in een sopje. Laat ze ondersteboven drogen, met de locking geopend, om schimmelvorming te voorkomen.


Recensie over Stasher bags

De siliconen Stasher zakjes zijn ontzettend praktisch en veelzijdig. Niet alleen voor eten en drinken, maar ook voor allerlei andere dingen in en om het huis. Als je er eenmaal aan gewend bent, kun je niet meer zonder. Ze zijn geschikt voor in de vriezer, koelkast, oven, pan en zelfs de magnetron (houd hier de opening los!). Dankzij de vele maten en kleuren kun je voor iedere toepassing een ander model of kleur kiezen. Niet alleen erg handig, maar ook nog eens goed voor het milieu. Wat wil je nog meer?

Score: 8


Informatie

Stasher, Stasher
Meer weten?
Prijs: 15 euro.

Op zoek naar coole items voor in de keuken?
Amazon.nl | BOL.com | Blokker | CookingLife.nl | Mediamarkt

ZOEK OP DE SITE

PRIJSVRAGEN

ONZE TOPSUGGESTIES

coolesuggesties topper vierkant

ONZE NIEUWSTE BERICHTEN

 • vrienden vriendengroep

  Los conflicten in de vriendengroep op met een mediator

 • Bak De allerbeste recepten van Paul Hollywood

  Boek recensie: Bak! De allerbeste recepten van Paul Hollywood

 • joy ride

  Alle remmen los in ‘Joy Ride’

 • oppo a78 5g

  Nieuwe OPPO A78 5G met 33W snelladen en 50MP-camera

 • Recensie InfinityLab ClearCall 4

  Gadget review: InfinityLab ClearCall

 • Recensie 7 Wonders Edifice

  Spel recensie: 7 Wonders Edifice uitbreiding

 • curacao

  Last minute Curaçao boeken: voordelen en tips

 • Forever 80s boekbespreking

  Boek recensie: Forever 80’s