logo-liggend-wit-donkerblauw

Star Wars: The Old Republic onthult nieuwe verhaaltrailer van Legacy of the Sith-uitbreiding

Star Wars The Old Republic 3

BioWare™ en Lucasfilm Games hebben een nieuwe trailer onthuld voor Star Wars: The Old Republic, die nieuw licht werpt op het epische Star Wars-verhaal van de binnenkort verwachte Legacy of the Sith-uitbreiding. In deze uitbreiding kunnen spelers eigenhandig de mysteries onthullen achter het ultieme plan van de rebellerende Sith, Darth Malgus, die al een gevaar voor het universum vormde toen hij 10 jaar geleden in de iconische MMORPG werd geïntroduceerd.

Games koop je online bij:

Bekijk de trailer van de Legacy of the Sith-uitbreiding

Combat Styles-features

De release van Star Wars: The Old Republic – Legacy of the Sith op 15 februari borduurt voort op het tienjarig-jubileum van de geliefde MMORPG, dat gedurende heel 2022 wordt gevierd met de introductie van talloze nieuwe content, evenementen, updates en nog veel meer. Naast het uitgebreide volgende hoofdstuk in de spannende verhaallijn van Star Wars: The Old Republic, wordt de langverwachte Combat Styles-feature toegevoegd, waarmee spelers onafhankelijk een specifiek klasseverhaal kiezen en dit combineren met skills van andere gerelateerde tech- of force-klassen. Zodoende kunnen spelers het ultieme Star Wars-personage van hun dromen creëren.

Voor meer informatie over Star Wars: The Old Republic – Legacy of the Sith bezoek je www.swtor.com.

Games koop je online bij:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


LAAT JE REACTIE ACHTER

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.