Star Wars: The Mandalorian, seizoen 3

Star Wars The Mandalorian seizoen 3 poster

Disney+ heeft een gloednieuwe poster en featurette van het derde seizoen van “The Mandalorian” onthuld. De veelgeprezen originele live-actionserie van Lucasfilm streamt vanaf 1 maart exclusief op Disney+.

Ontdek in de nieuwe featurette samen met onder anderen Jon Favreau, Dave Filoni en Rick Famuyiwa hoe “The Mandalorian” en het populaire personage Grogu de harten van kijkers over de hele wereld veroverden.

Bekijk de featurette

Over Star Wars: The Mandalorian S3

De reizen van de Mandalorian door het Star Wars-sterrenstelsel gaan verder. Eens een eenzame premiejager, heeft Din Djarin zich herenigd met Grogu. Ondertussen worstelt de Nieuwe Republiek om het sterrenstelsel weg te leiden van zijn donkere geschiedenis. De Mandalorian zal paden kruisen met oude bondgenoten en nieuwe vijanden maken, terwijl hij en Grogu hun reis samen voortzetten.

Bekijk de trailer van Star Wars: The Mandalorian seizoen 3

Cast

  • Pedro Pascal
  • Katee Sackhoff
  • Carl Weathers
  • Amy Sedaris
  • Emily Swallow
  • Giancarlo Esposito

Over de makers

Jon Favreau is de showrunner/hoofdschrijver en dient als uitvoerend producent samen met Dave Filoni, Rick Famuyiwa, Kathleen Kennedy en Colin Wilson. Karen Gilchrist en Carrie Beck zijn co-executive producers. De regisseurs van het achtdelige derde seizoen zijn Rick Famuyiwa, Rachel Morrison, Lee Isaac Chung, Carl Weathers, Peter Ramsey en Bryce Dallas Howard.

“Star Wars: The Mandalorian”, seizoen 3 is vanaf 1 maart exclusief te streamen via Disney+.


Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


Reacties

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.