logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Loop alle Imperial Marches op deze stoere Star Wars sportschoenen


Star Wars: Rogue One raast door de Nederlandse bioscopen. Het is een enorm succes onder jong en oud. Logisch – de Star Wars films zijn al tientallen jaren een groot succes. Maar ook kinderen komen er steeds vroeger mee in aanraking. Fans van jong en oud kunnen zich kleden in de coolste kleding – en schoenen. Zoals deze super gave Star Wars sportschoenen. Met lichtjes! Bij iedere stap die je zet zorgt jouw force dat de lampjes in de zool gaan branden. Hoe cool is dat?

Praktisch

De Star Wars sportschoenen zijn super snel aan te doen. Als fervent Stormtrooper moet je tenslotte altijd paraat staan en in een wip op pad kunnen. Daarom hebben deze schoenen geen veters… nee! Dat is namelijk veel te langzaam. De Star Wars sportschoenen hebben een combinatie van elastiek als veter, met een klittenbandsluiting om de schoen strak om je voeten te kunnen vastmaken. Zo kun je ongestoord rennen, springen, klauteren en spelen, zonder dat je schoenen uitschieten. Cool, niet? En dankzij de mooie afgeronde vorm van de zool ren je nog sneller dan ooit.

Coole vormgeving

Natuurlijk draait het bij deze schoenen vooral om Star Wars. Dat zie je natuurlijk aan de zijkant van de schoen: dar vind je op een glossy deel van de schoen een stoere Stormtrooper staan, met zijn lasergun in de aanslag. Maar ook in de kleinere details zie je het Star Wars-thema. Wat dacht je bijvoorbeeld van de klittenbandsluiting, waar Trooper op staat, samen met het logo van de Duistere Zijde? Of tussen de neus en de vetersluiting: ook daar vind je een paar subtiele logo’s verwerkt. Zo heb je een echte Star Wars sportschoen, die toch subtiel genoeg is om niet al te opzichtig te zijn (met uitzondering van de lichtjes in de schoenen, maar hey – het zijn wel kinderschoenen!). De schoen is gemaakt van een combinatie van kunststof en textiel.

Fashion koop je online bij:
De Bijenkorf | Open32 | Kleren.com | Only for men | Overhemden.com

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.