Star Wars – Season of the Force in Disneyland Paris


hd13253

Binnenkort, in een toekomst not so far away, ontwaakt de Force in Disneyland Paris tijdens een nieuw en exclusief Star WarsTM Saga seizoen met Star Wars figuren en fantastisch live entertainment.

Begin 2017 staat Disneyland Paris helemaal in het teken van Star Wars tijdens Season of the Force:

– Het Walt Disney Studios Park presenteert een groot avondspektakel, waarin gasten worden meegenomen naar het hart van de Star Wars Saga. Deze show, die speciaal voor Disneyland Paris is gecreëerd, combineert live entertainment, spectaculaire speciale effecten en een licht- en geluidshow die geprojecteerd wordt op iconische gebouwen in het Park.

– Overdag komen gasten oog in oog te staan met de helden uit het Star Wars universum: stuit op een patrouille Stormtroopers, ontmoet een aantal van de machtigste leden van de Dark Side of kom in opstand met de vriendelijke Chewbacca.

Dit wordt een fantastische intergalactische beleving voor iedereen, van de jongste Padawan tot de wijste Jedi. Kom van 14 januari t/m 26 maart 2017 naar het Walt Disney Studios Park en let the Force be with you tijdens Star WarsTM, Season of the Force. Binnenkort meer informatie.

Kijk hier voor scherpe aanbiedingen voor Disneyland Parijs, inclusief busreis!

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, papablogger en hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven. Naast dit blog is hij freelance schrijver met Tekstbureau de Letterkamer.


Reacties

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.