logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Speelgoed recensie: Star Wars Screamsaber


Op 19 december gaat de bioscoopfilm van de Star Wars episode The Rise of Skywalker in première. Hasbro heeft het originele speelgoed van de film! Waartoe behoort ook de Star Wars Screamsaber, waarmee je het lichtzwaardvechten nog echter – en vooral nog veel leuker wordt.

Screamsaber

De lichtzwaarden van Hasbro ken je natuurlijk al wel. Die gaan al sinds jaar en dag mee. Ook de ScreamSaber hoort in het rijtje thuis. Anders dan de Bladebuilers, waar Hasbro de afgelopen jaren de sier mee maakte, is dit lichtzwaard echt ‘what you see is what you get’. Maar niet What You Hear! Er zitten namelijk nog al wat geluidseffecten in dit lichtzwaard. Druk op de gele knop in het midden en je hoort één van de tien voorgeprogrammeerde geluiden uit Star Wars. Ook tijdens het vechten maakt hij geluiden, afhankelijk van de bewegingen die je maakt. En om het nog cooler te maken kun je ook je eigen stemgeluid opnemen en gebruiken in de strijd. Met de rode knop neem je een geluidsfragment op, die je vervolgens kunt afspelen.

Strijdlustig

Het spreekt voor zich dat deze Lightsaber zich bij uitstek leent voor een goed gevecht. Je kunt hem makkelijk uitschuiven tot een lichtzwaard van zo’n 50cm, wat een respectabele lengte is. Omdat het zwaard verlicht is, ziet het er nog best uit als een lichtzwaard, zeker als het wat donkerder is. Maar: het zwaard is en blijft van plastic. Echt heftige gevechten zijn dus lastig. Houd het bij schijngevechten. Ze kunnen wel tegen een stootje, maar tegen wat lomper strijdgewoel… daar zijn ze niet tegen opgewassen.

Ga direct naar Star Wars Screamsaber op BOL.com.

Speelgoed en spellen koop je bij:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.