logo-liggend-wit-donkerblauw

Bekijk de avonturen van Star Wars Ahsoka op Disney+

Natuurlijk kennen we de serie Star Wars van de familie Skywalker, met alle perikelen die met hen gepaard gaan. In de afgelopen jaren hebben we films en series gezien met andere personages, die minstens zo geliefd zijn en een minstens zo boeiende achtergrond hebben. Denk aan Han Solo en de Mandalorian… of Boba Fett! Nu is het tijd voor het verhaal van Ahsoka Tano. Fans hebben haar al leren kennen van padawan tot een geduldige Jedi Knight in Star Wars: The Clone Wars (2008-2022).

Toen ze de Jedi Order verliet om een ​​nieuw leven op te bouwen, gingen velen ervan uit dat dit het einde van haar reis was, maar toch koos ze ervoor om voor het goede te strijden in Star Wars Rebels (2014-2018), waarbij ze zelfs oog in oog kwam te staan met haar voormalige meester, in de vorm van de kwaadaardige Darth Vader. Haar duel met Vader had ook het einde van haar reis moeten zijn, maar op de een of andere manier bleef ze in leven en maakte ze weer een comeback in The Mandalorian en zelfs een korte verschijning in The Book of Boba Fett (2021).

Lees hier hoe jij leert vechten met een lichtzwaard zoals Ahsoka!

Wat is het verhaal van Ahsoka?

Er is nog niet veel bekendgemaakt over het verhaal van Ahsoka, maar we kunnen aan de hand van de trailer (en de nodige geruchten) wel een paar aannames doen. Zo zal er wel een belangrijke connectie met rebellen zijn, met een paar terugkerende personages – waaronder de Twi’Lek-piloot van de Ghost Hera Syndulla. De eerste trailer duurt bijna twee minuten, waarin we Sabine Wren, Hera Syndulla en Ezra Bridger zien. De trailer lonkte ook naar de komst van Grand Admiral Thrawn en het nieuwe Sith-personage Baylan.

streaming-banner-disney-plus

Wanneer en waar gaat Ahsoka in première?

Ahsoka zal in augustus 2023 op Disney+ verschijnen.

Wanneer vindt Ahsoka plaats in de Star Wars-tijdlijn?

Ahsoka zal enige tijd na de gebeurtenissen van The Mandalorian seizoen 2 plaatsvinden, en waarschijnlijk ook na haar korte cameo in The Book of Boba Fett (hoewel we hopen om een live-action ontmoeting tussen Ahsoka en Luke te mogen zien). Kijkend naar de films, speelt Ahsoka ergens tussen Return of the Jedi en The Force Awakens, dus na de val van het rijk en vóór de opkomst van de First Order. Maar de kans is groot dat we ook de nodige flashbacks naar Ahsoka’s vroege jaren zullen krijgen.

Bekijk de trailer van Ahsoka

Merchandise koop je bij:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.