logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Trailer: Star Trek Picard en Star Trek Lower Decks

Er zijn gloednieuwe teaser trailers onthult voor twee originele Amazon Series Star Trek: Picard en Star Trek: Lower Decks. De teaser trailer van Star Trek: Picard werd geïntroduceerd door seriester Patrick Stewart tijdens First Contact Day virtuele wereldwijde panels. Stewart onthulde ook dat seizoen twee in 2022 in première zal gaan. Acteur John de Lancie maakte een verrassingsoptreden tijdens het panel en bevestigde dat hij zal verschijnen in seizoen twee van Star Trek: Picard als zijn iconische “Star Trek” personage, Q. Daarnaast onthulde de 30 minuten durende geanimeerde komedie Star Trek: Lower Decks ook de eerste blik op seizoen twee, dat later dit jaar naar Amazon Prime Video komt.

streaming-banner-prime-video

Star Trek: Picard seizoen twee castleden

Star Trek: Picard toont Patrick Stewart die zijn iconische rol als Jean-Luc Picard, die hij zeven seizoenen lang speelde in “Star Trek: The Next Generation,” opnieuw oppakt en dit iconische personage volgt in het volgende hoofdstuk van zijn leven. Hieronder de rest van de cast.

 • Patrick Stewart
 • Alison Pill
 • Isa Briones
 • Evan Evagora
 • Michelle Hurd
 • Santiago Cabrera
 • Jeri Ryan
 • Orla Brady
 • Brent Spiner

Star Trek: Picard streamt exclusief op Paramount+ in de VS en wordt gelijktijdig gedistribueerd door ViacomCBS Global Distribution Group op Amazon Prime Video in meer dan 200 landen en gebieden en in Canada, wordt uitgezonden op Bell Media’s CTV Sci-Fi Channel en streamt op Crave.

Lees ook onze review over Star Trek: Picard seizoen 1

Bekijk de teaser trailer van Star Trek: picard seizoen 2

Productie van Star Trek: Picard

De serie wordt geproduceerd door CBS Studios in samenwerking met Secret Hideout en Roddenberry Entertainment. Voor seizoen twee zijn Alex Kurtzman, Akiva Goldsman, Terry Matalas, Michael Chabon, Doug Aarniokoski, Dylan Massin, Patrick Stewart, Heather Kadin, Rod Roddenberry en Trevor Roth de uitvoerende producenten; Aaron Baiers (Secret Hideout) en Kirsten Beyer zijn de mede-uitvoerende producenten. Akiva Goldsman en Terry Matalas fungeren als co-showrunners voor seizoen twee.

streaming-banner-prime-video

Star Trek: Lower Decks

Star Trek: Lower Decks is ontwikkeld door Emmy Award winnaar Mike McMahan (“Rick and Morty,” “Solar Opposites”). De serie richt zich op de ondersteunende bemanning die dient op een van Starfleet’s minst belangrijke schepen, de U.S.S. Cerritos, in 2380. Stuurmannen Mariner, Boimler, Rutherford en Tendi moeten hun taken en hun sociale leven zien vol te houden, terwijl het schip wordt opgeschrikt door een veelheid aan sci-fi anomalieën. De Starfleet-bemanning die in de “beneden dekken” van de U.S.S. Cerritos verblijft, bestaat uit Ensign Beckett Mariner, Ensign Brad Boimler, Ensign Tendi en Ensign Rutherford. De Starfleet personages die de brug bemanning vormen zijn Captain Carol Freeman, Commander Jack Ransom en Doctor T’Ana.

Stemmen van Star Trek: Lower Decks

 • Ensign Beckett Mariner – Tawny Newsome
 • Ensign Brad Boimler – Jack Quaid
 • Ensign Tendi – Noël Wells
 • Ensign Rutherford – Eugene Cordero
 • Captain Carol Freeman – Dawnn Lewis
 • Commander Jack Ransom- Jerry O’Connell
 • Doctor T’Ana – Gillian Vigman

Bekijk de teaser trailer van Star Trek: Lower Decks seizoen 2

Productie van Star Trek: Lower Decks

De serie wordt geproduceerd door CBS’ Eye Animation Productions, de nieuwe animatietak van CBS Studios; Secret Hideout; en Roddenberry Entertainment. Secret Hideout’s Alex Kurtzman en Heather Kadin, Roddenberry Entertainment’s Roddenberry en Trevor Roth, en Katie Krentz (219 Productions) dienen als uitvoerende producenten naast bedenker en showrunner Mike McMahan. Aaron Baiers (Secret Hideout), die McMahan naar het project bracht, dient als mede-uitvoerende producent. Titmouse (“Big Mouth”), het Emmy Award-winnende onafhankelijke animatie productiebedrijf, is de animatiestudio voor de serie. Star Trek: Lower Decks streamt exclusief op Amazon Prime Video in Australië, Nieuw-Zeeland, Europa, Japan, India en meer en in Canada.

streaming-banner-prime-video

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.