Stap in de gamewereld van de gloednieuwe serie NOOBees


In NOOBees volg je Silvia, een meisje dat nooit van videogames heeft gehouden. Ze speelt liever een potje basketbal in haar vrije tijd. Wanneer Silvia, die geen idee heeft van videogames, besluit haar broer Erick te helpen concurreren in een eSports-toernooi, weet ze niet precies waar ze aan begint.

Terwijl ze zich als NOOBee verdiept in de gamewereld [NOOB] is een term die startende gamers aanduidt] zal Silvia een aantal typische en niet-zo typerende tienerproblemen moeten aanpakken. Zo wordt ze verliefd op haar rivaal David en probeert ze het mysterie van haar transformatie naar haar avatar, Kosnika, op te lossen. Maar wat niemand weet is dat er iets met Silvia zal gebeuren waardoor ze de manier waarop ze videospelletjes speelt kan beheersen. En dit zal episch zijn!Deze nieuwe ontwikkelling zal in allerlei avonturen en momenten ontketenen die de kijker niet kan missen! Het is Game On voor Silvia, maar de vraag is “Is ze klaar voor de overwinning?”.

Kan je niet wachten tot 18 maart? Bekijk dan alvast de eerste aflevering op zaterdag 9 maart om 17.00 uur, vrijdag 15 maart om 13.50 uur en zondag 17 om 15.00 uur op Nickelodeon.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, papablogger en hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven. Naast dit blog is hij freelance schrijver met Tekstbureau de Letterkamer.


Reacties

2 reacties op “Stap in de gamewereld van de gloednieuwe serie NOOBees”

  1. noobie avatar
    noobie

    weet er iemand hoe de spel van de noobees heeft en op welke soort console je het speelt?

  2. nada avatar
    nada

    ik ben jou silvia in noobees

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.