logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Win vrijkaarten voor Spy x Family Code: White

In een wereld waar geheimen fluisteren en bedrog een tweede natuur is, schuilt achter het perfecte facade van een gezin een web van intriges en gevaar. Loid en Yor, ogenschijnlijk toegewijde ouders en modelburgers, voeren in het diepste geheim hun gevaarlijke beroepen uit. Loid, een meesterlijke spion met een doelgerichte missie genaamd ‘Operation Strix’, en Yor, een koelbloedige huurmoordenaar, balanceren tussen hun verplichtingen als ouders en hun gevaarlijke dubbelleven in de schaduwen van spionage en moord.

Te midden van deze spanning en leugens staat Anya, hun geadopteerde dochter, een ogenschijnlijk gewoon meisje met een ongewone gave. Haar telepathische vermogens doordringen de dikke lagen van geheimen die haar ouders omringen, en ze is getuige van de duistere waarheden die verborgen blijven voor de rest van de wereld.

Bekijk de trailer van Spy x Family Code: White

Kettingreactie

Wanneer Loid besluit zijn ‘perfecte gezin’ mee te nemen voor een ogenschijnlijk onschuldig weekendje weg, in werkelijkheid bedoeld om vooruitgang te boeken in zijn geheime missie, belandt Anya per ongeluk in het midden van de actie. Haar aanwezigheid ontgrendelt een kettingreactie van gebeurtenissen die niet alleen de veiligheid van het gezin in gevaar brengen, maar ook de fragiele balans van de wereldvrede bedreigen.

Redding

Nu geconfronteerd met de dreiging van ontdekking en de onvermijdelijke botsing tussen hun geheime levens en hun gezinsleven, moeten Loid en Yor alles op alles zetten om niet alleen hun eigen levens te redden, maar ook om de wereld te behoeden voor de verwoestende gevolgen van hun verstrengelde geheimen.

Spy x Family Code: White draait vanaf 25 april a.s. in de bioscoop.

Films koop je online bij:

Winnen

Spy x Family Code: White is vanaf 25 april te zien in de Nederlandse bioscoop. Wij mogen 3x 2 vrijkaarten verloten. Vul dus snel ons winformulier in! Dat kan tot en met 01 mei.

Deze prijsvraag is afgelopen


Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.