logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Spread the booklove met een iPhone case

blossom books iphone caseBegin 2013 startte Blossom Books de ‘Spread the booklove’ lijn; een productlijn gericht op lezers en boekenliefhebbers. Alle producten uit de lijn hebben eenzelfde kenmerk: ze dragen stuk voor stuk een quote of slogan die het lezen promoten. De eerste artikelen waren linnen tassen, waarvan ondertussen vier verschillende in omloop zijn: Reading is for awesome people, I like big books and I cannot lie, I got 99 problems but the book ain’t one en Eat. Sleep. Read. Repeat. Al snel volgende de mokken met vergelijkbare quotes, waarvan de mok met de tekst Shut up, I’m reading het meest populair is.

Aan deze collectie zijn deze week twee verschillende iPhonehoesjes toegevoegd, beschikbaar voor zowel de iPhone 4/4s als de iPhone 5/5s en hebben de teksten Reading is for awesome people en Let’s talk about books. Titia Seveke, die ook verantwoordelijk is voor de andere designs, heeft het ontwerpen weer op zich genomen.

Voor Myrthe Spiteri, bedenker van de lijn, waren iPhonehoesjes een logische volgende stap in de productlijn: ‘We hebben gezien dat echtebook junkies het liefst aan heel de wereld laten zien dat ze van lezen houden. De tijd dat lezen werd bestempeld als hobby voor suffe saaie mensen is voorbij; het imago heeft echt een boost gehad en men laat nu vol trots aan iedereen merken dat ze een proud bookwormzijn. Dat bijna niemand meer de deur uitgaat zonder telefoon en hem te pas en te onpas tevoorschijn haalt, was voor ons de reden om de lijn uit te breiden met telefoonhoesjes. Vanaf nu kun je ook met je telefoon de booklove verspreiden.’

De producten uit de non-book lijn zijn vooralsnog alleen te koop bij de boekhandel. Blossom Books hoopt dat dit een extra reden voor jongeren is om een bezoekje te brengen aan de boekhandel en wil hiermee de fysieke boekhandel steunen. Eerder vandaag werd een overzicht online gezet van alle boekwinkels waar de iPhonehoesjes te koop zijn. De iPhonehoesjes zijn beschikbaar in de kleuren ‘brilliant beige’ en ‘blossom blue’ en kosten € 7,50Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.