logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Sports gaming festival GG22 DreamHack Sports

Sports Gaming festaval GG22 DreamHack Sports Datum: 5-7-2022 t/m 6-7-2022
Prijs: vanaf 14 euro
Locatie: MECC
Adres: Forum 100, Maastricht (Route)

KPN is Presenting Partner van GG22 DreamHack Sports, het sports gaming festival dat plaatsvindt op 4 en 5 juni 2022 in MECC Maastricht. De Eredivisie, KPN eDivisie, DreamHack Sports Games en MECC Maastricht zijn organisator en Official Partners van GG22. De samenwerking tussen GG22 en KPN is een logische uitbreiding op het partnership van KPN met de KPN eDivisie, de officiële Nederlandse EA Sports FIFA22-competitie. De finale van de KPN eDivisie wordt tijdens GG22 gespeeld. Naast veel voetbal en FIFA22 activiteiten presenteert GG22 een breed scala aan andere populaire games zoals racing, wielrennen, ijshockey en golf. GG22 Early Bird tickets zijn vanaf vandaag te koop via ggdreamhacksports.com.

Meer weten?

Kaartjes voor attracties en uitjes kopen doe je bij:


KPN eDivisie Finals op GG22

In de KPN eDivisie strijden de 18 Eredivisieclubs virtueel om het kampioenschap in EA Sports FIFA 22 Ultimate Team™, met € 50.000 aan prijzengeld en drie Global Series Playoff-plekken voor de FIFAe World Cup. Voor de voetballiefhebbers presenteert GG22 daarnaast een Panna Knock Out met shows van onder andere Nasser el Jackson en Easyman, een Cruyff Court en verschillende eredivisie- en Keuken Kampioen Divisie-clubs die aanwezig zijn met activiteiten en hun KPN eDivisie-spelers.

Ticketverkoop GG22 start vandaag

Vanaf donderdag 24 februari is het mogelijk tickets te kopen voor GG22 DreamHack Sports. Gedurende een gelimiteerde periode zijn Early Bird tickets voor een gereduceerd tarief verkrijgbaar. Naast tickets die toegang geven tot één van de twee festivaldagen, zijn ook weekendtickets te verkrijgen. Tickets zijn te koop via ggdreamhacksports.com.

GG22 zet zich in voor de Johan Cruyff Foundation, een stichting die wereldwijd ruimte creëert voor kinderen en jongeren om te sporten en te spelen. Een deel van de ticketinkomsten wordt gedoneerd en op het ticketplatform heeft men de mogelijkheid een aanvullende donatie over te maken aan de Cruyff Foundation

GG22 DreamHack Sports

GG22 DreamHack Sports gaat over esports op het hoogste niveau, fair play en lekker gamen met vrienden. Het evenement biedt een festivalomgeving met verschillende sport- en gamingactiviteiten gericht op het respectvol omgaan met teamgenoten, tegenstanders en overige bezoekers. GG22 moet een onvergetelijke indruk achterlaten door bezoekers van jong en oud een ultieme gaming- en festivalbeleving te bieden.

Games koop je online bij:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.