logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Actief bezig? Gebruik sportieve oordopjes: Teufel Airy Sports


Heb jij je goede voornemens al in steen gebeiteld? Dan is het echt tijd om serieus aan de slag te gaan! En ik durf te wedden dat ‘meer bewegen’ ergens op je lijstje staat. Daar kunnen de Teufel AIRY SPORTS je perfect bij helpen. Ze zijn oerdegelijk, waterdicht (IP7) afgewerkt en bieden een geweldig geluid tijdens alles wat je doet. Zwemmen, workouts, of dansen – zo licht als een veertje, stevig in je oor.

Draadloos verbonden

Hoewel de twee oortjes met een kabel met elkaar verbonden zijn, maken ze draadloos verbinding met je smartphone, tablet of computer. Het bereik van de Bluetooth 5.0-verbinding bedraagt 10 meter, zodat je niet snel buiten het bereik van je muziek raakt. Je zult al snel merken dat je oortjes en jij onafscheidelijk worden. Ze zitten namelijk heel comfortabel, maar bieden ook een indrukwekkend geluid. Niet alleen tijdens het sporten, maar ook tijdens het streamen van films en series, Prettige bijkomstigheid is dat beeld en geluid hierbij synchroon lopen. Dankzij de aptC- en AAC-codecs heb je geluid op CD-kwaliteit.

Met z’n tweetjes luisteren

Je traint graag met je best buddy en netflixen is ook leuker met z’n tweetjes? Geen probleem. Ga naar de instellingen in de gratis Teufel Headphones app, stel hem één keer in, daarna verstuurt hij het signaal draadloos en lipsync naar een tweede AIRY SPORTS. Vanuit je koptelefoon kun je het volume instellen, nummers wisselen, iemand bellen of je spraakassistent bedienen.

Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.