logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Nederlandse mannen in de ban van een sportief EK kapsel

Nu het EK van start is gegaan heeft Treatwell een onderzoek laten uitvoeren onder 220 Nederlandse mannen en hun gevraagd naar hun favoriete kapsel. Bijna de helft van de ondervraagden is fanatiek voetbalfan en 41% van de mannen laat zich voor zijn kapsel maar al te graag inspireren door bekende voetballers. Opvallend is dat niet de kapsels van onze Nederlandse voetballers inspiratie geven, maar de bekende succesvolle internationals zijn de echte smaakmakers.

De top 5 meest aantrekkelijke voetbalkapsels

  1. Met stip op één; Ronaldo, hij is niet alleen op het gebied van voetbal een inspiratiebron voor de Nederlandse mannen, maar ook zijn kapsel wordt bewonderd en gekopieerd.
  2. Messi, de legendarische voetballer, heeft op het eerste gezicht niet een heel spannend kapsel, maar Nederlandse mannen zijn fan.
  3. Neymar, met zijn kapsel met opgeschoren zijkanten staat op de derde plek. Een kapsel wat we inderdaad veel terugzien in het straatbeeld.
  4. De looks en lokken van David Beckham zijn nog steeds gewild, daar zou menig vrouw het ook mee eens zijn.
  5. Kylian Mbappé, deze succesvolle Fransman sluit met zijn strakke coupe deze top 5.

Natuurlijk zijn er nog meer mannen kapsel trends in 2021, zoals:

  • Flow Haircut is het meest populaire huidige kapsel onder mannen van 18-50 jaar, vooral bij de de groep 18 tot 30-jarigen heeft 24% dit kapsel.
  • De Buzz cut is heel populair bij de 30+ mannen.
  • Low fade & Pompadour staan op de 3e plaats bij een grote groep 18 tot 50-jarigen.
  • Boyband is populair bij de jongste consumenten (18-30).

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.