logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Sport-muesli: op natuurlijke wijze meer power

40protein-mood

Het ontbijt: de eerste maaltijd die je nuttigt, en waar je ook een flinke tijd mee vooruit moet kunnen. Het is de basis voor een dag op het werk, waar je geconcentreerd moet zijn. Het is dus belangrijk dat je een gezonde en gebalanceerd ontbijt maakt! De biologische muesli van mymuesli staat daar eigenlijk al garant voor. Je kunt op hun website kiezen uit verschillende smakelijke mueslisoorten. Speciaal voor sporters en mensen die lichamelijk veel actief zijn hebben ze de mymuesli 40% Protein in hun assortiment.

Plantaardige proteïne

Deze muesli bevat maar liefst 40% proteïnen (ofwel eiwitten) en 15% koolhydraten. Een feestje voor je spieren, die dankbaar gebruik maken van deze extra stoffen. Dat betekent dus dat je meer energie in je spieren hebt. Dat je langer kunt doorgaan, dat je sneller herstelt. Het fijne van de MyMuesli 40% Protein is dat de eiwitten verkregen zijn uit plantaardige bestanddelen: de SOCAS Protein-flakes zijn verkregen uit sojabonen, verkregen uit de biologische landbouw in Duitsland en Oostenrijk. De muesli is dus ook geschikt voor veganisten! Een nadeeltje van deze proteïneflakes is dat ze niet zo veel smaak hebben: ze smaken gelukkig niet zo als je van Soja zou verwachten, maar de subtiele notensmaak is echt subtiel. De flakes lossen in je yoghurt op tot een soort pap. Gelukkig zijn er een paar goede smaakmakers aan toegevoegd, die je muesli net het zoete smaakje geven dat het nodig heeft.

Abrikoos, granaatappel en chia-zaden

40protein-product-SEDeze mymuesli 40% Protein is een echte krachtpatser voor je ontbijt. De muesli zorgt voor voldoende eiwit voor de opbouw en behoud van jouw spieren. Bovendien bevat de mix slechts 15% koolhydraten en is daarmee uitermate geschikt voor een koolhydraatarm voedingspatroon. Ook de chia zaden spelen hierin een belangrijke rol. Zij zijn rijker aan proteïne en voedingsvezels dan vele graansoorten en bevatten tegelijkertijd minder koolhydraten. Met deze low-carb muesli met zoete appelstukjes, lekkere abrikozen, granaatappelzaden, gehalte amandelen en gepelde hennepzaden is het volop maar verantwoord genieten.

Recept: proteïne-shake voor sporters

De 40%-Protein-Muesli smaakt het beste met yoghurt of magere kwark. Met 150g kwark per portie bereik je zelfs een proteïnegehalte van 44g. Tip: Bak de muesli kort aan in een pan. Dit maakt de muesli lekker krokant, maar geeft de vlokken een lekkere geroosterde smaak. Als je het lekker vindt, kun je de vlokken zelfs als topping voor op een salade verwerken. Ook als basis ingrediënt voor een fruitige proteïne-shake laat deze bio-muesli zich perfect lenen.

100% biologische ingrediënten

mymuesli bevat uitsluitend biologische ingrediënten. Volgens EU bio-richtlijnen vermijden wij het gebruik van gentechnologie en kunstmatige stoffen, zoals kleur-, smaak- en conserveringsstoffen.

Meer weten? www.mymuesli.com

De prijs:
575g voor € 14,90
4-Pack voor € 59,00
6-Pack voor € 85,00

Leuke actie

Wij mogen van mymuesli gratis probeerpakketjes weggeven ter waarde van tien euro! Daarin zitten een aantal mymuesli 2go-verpakkingen in verschillende smaken. Dit pakketje ontvang je bij iedere bestelling. Ga naar deze site en maak dus je keuze!  https://nl.mymuesli.com/actie/mymueslisuggestie Deze link is geldig tot en met 1 oktober.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.