logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Sport als een pro met Thundersports by Pure

Thundershirt zwart M_Thundersports_Studio Breed_b

Als je door een sportschool loopt zie je een grote variëteit aan sporters met dito kleding. Tenminste: in die waar ik sport. De een sport in een normaal shirt en een zacht ogende joggingbroek, de ander in een hyperstrak pakje dat opvalt door ontzettend felle kleuren, strepen en logo’s, en alles daar tussenin. Thundersports by Pure gooit het over een andere boeg: het is een sportmerk dat door topatleet Jeroen Hertzberger is ontwikkeld, waarbij er vooral aandacht is geschonken aan pasvorm, functionaliteit en comfort. Op de website kun je zoeken op het soort sport dat je wil beoefenen, helaas niet op mannen- of vrouwenkleding. Dan zou waarschijnlijk opvallen dat de vrouwenkleding een stuk gevarieerder is, wat op zich jammer is. Voor mannenkleding kun je terecht voor t-shirts, longsleeves, en zowel een lange als een korte thermische broek.

climabalancelong-black-front-1024x1024Voor vrouwen zijn er bijvoorbeeld tanktops en sport-bh’s in verschillende cupmaten, zodat er comfortabel gesport kan worden. Voor mannen kun je denken aan praktische effen shirts die gemaakt zijn met lichte stoffen en waarbij zo min mogelijk naden zijn gebruikt. Je kunt ze ook in iedere kleur krijgen, zo lang het maar zwart of wit is. Nieuw op de website van Thundersports zijn verschillende performance enhancers, waardoor je je prestaties nog meer kunt verbeteren. Denk aan zaken als een balance ball, gewichten en weerstandsapparatuur. Zo kun je thuis ook goed aan de slag met je krachttraining.

Thundersports ontwerpt onder de bezielende leiding van tophockeyer Jeroen Hertzberger sportkleding die geschikt is als onderkleding maar ook als sportoutfit gedragen kan worden. De kleding sluit nauw aan en zorgt dat het vocht op de huid sneller verdampt, waardoor je licht en droog blijft. Daarbij zijn de shirts en broeken voorzien van het Triple Lock Effect, dat zorgt dat het extra goed aansluit bij de taille, polsen en nek. Geen koude rillingen meer dus als je heel even niet in beweging bent. Thundersports kleding zorgt ook voor een goede ondersteuning van de spieren, wat volgens wetenschappers bijdraagt aan de sportprestatie en preventief werkt bij blessures. Thundersports is sinds kort een samenwerking aangegaan met Pure2Improve, een distribiteur in performance enhancers en golfartikelen. Deze artikelen zullen ook verkrijgbaar zijn op de site van Thundersports. Thundersports gaat voortaan verder als Thundersports by Pure.

Website : www.thundersports.nl

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.