logo-liggend-wit-donkerblauw

SpongeBob SquarePants-collectie van Vans

Vans Nickelodeon sponge bob squarepants collectie

Vans kondigt vol trots twee nieuwe gezamenlijk ontwikkelde collecties met Nickelodeon’s SpongeBob SquarePants aan die op 4 juni worden gelanceerd. De eerste collectie is een serie Classic-schoenen, -kleding en -accessoires voor fans van alle leeftijden. De tweede collectie is het resultaat van een samenwerking met de New Yorkse modeontwerpster Sandy Liang, die haar interpretatie van de elementen en personages van de animatieserie in mode uit.

Vans SpongeBob collectie

De afgestemde Vans x SpongeBob SquarePants-collectie voor heren, dames en kinderen en de capsule collectie van Sandy Liang zijn vanaf 4 juni verkrijgbaar, zowel online als in Vans-winkels. Ga naar Vans.com/spongebob voor een overzicht van de volledige Vans x SpongeBob SquarePants-collectie.

Schoenen koop je online bij:
Snipes | Mooiesneakers.nl | Sneakerbaas | JD Sports

Sandy Liang SpongeBob collectie

Sandy Liang heeft haar eigen, gelijknamige label voor confectiekleding, sieraden en accessoires, geïnspireerd op haar jeugd in New York, nostalgie en humor. Ze creëerde samen met Vans een capsule collectie die een nieuwe interpretatie geeft van de iconische elementen uit de tv-serie. Sandy is verantwoordelijk voor de illustraties en de trendy kijk op SpongeBob SquarePants.

Fashion koop je online bij:
De Bijenkorf | Open32 | Kleren.com | Only for men | Overhemden.com

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


LAAT JE REACTIE ACHTER

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.