logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Bekijk de eerste trailer van Spider-Man: No Way Home


Voor de allereerste keer in de geschiedenis van de Spider-Man-films is onze vriendelijke superheld ontmaskerd en kan hij zijn normale leven niet langer gescheiden houden van zijn gevaarlijke leven als superheld. Als hij Doctor Strange om hulp vraagt, staat er meer op het spel dan ooit tevoren. Dit dwingt hem onder ogen te zien wat het nu echt betekent om Spider-Man te zijn. Op zoek naar een bovennatuurlijke oplossing, wendt Parker zich tot Doctor Strange (Benedict Cumberbatch), in de hoop dat hij een spreuk heeft die de grote onthulling ongedaan zal maken en de dingen zal herstellen zoals ze waren. Dankzij wat vertrouwde tieneronhandigheid, dompelt de ontketende magie Parker en Strange onder in het multiversum en onnoemelijk gevaar.

Multiverse

Sony Motion Pictures Group CEO Tom Rothman introduceerde de trailer, met opmerkingen van Tom Holland en Benedict Cumberbatch. In de trailer wordt Peter Parker geconfronteerd met zijn meest meedogenloze vijand tot nu toe – het verleden. Opvallend is dat “No Way Home” dankbaar gebruik zal maken van het multiversum-plot, waarmee schurken uit eerdere Spider-Man-filmfranchises hun intrede zullen maken. Denk daarbij aan Alfred Molina’s Doctor Octopus, Jamie Foxx’s Electro en Willem Dafoe’s Green Goblin.

Spoilers door de maanden heen

Onlangs leek het groot nieuws dat De Trailer Was UItgelekt, maar oplettende fans hadden al eerder signalen kunnen oppikken over dit grote nieuws. Eerder dit jaar vertelde Molina dat zijn verhaal zal beginnen vanaf het moment in “Spider-Man 2”, waar Doc Ock met zijn onstabiele kernreactor in de East River zinkt om de stad te redden. Naast Molina’s terugkeer, onthulde Foxx eerder in een verwijderde Instagram-post dat hij zijn 2014-rol als Electro uit Marc Webb’s “The Amazing Spider-Man 2” opnieuw op zich zal nemen. Fans hebben ook gesmeekt om Tobey Maguire en Andrew Garfield, de Spider-Men uit de eerdere franchises, terug te krijgen op het witte doek, maar daar zijn nog geen officiële aankondigingen over geweest.

Het officiële Twitter-account voor de film stak de draak met het lek van zondag na de officiële release van de trailer en schreef: “Shout-out naar de echte mensen die de trailer nu voor het eerst bekijken.” Watts maakte ook grapjes over het lek op sociale media en plaatste een “Inception”-achtige video van de trailer op zijn Instagram met het bijschrift: “De manier waarop de regisseur het bedoelde.”

Met o.a. Tom Holland (Spider-Man), Zendaya (MJ), Benedict Cumberbatch (Doctor Strange), Jon Favreau (Happy Hogan), Jacob Batalon (Ned Leeds), Benedict Wong (Wong) en Marisa Tomei (tante May).

SPIDER-MAN: NO WAY HOME draait vanaf 16 december a.s. alleen in de bioscoop.

Lees ook onze recensie over: Spider-Man: Homecoming en Spider-Man: Far From Home

Bekijk hier de trailer van Spider-Man: No Way Home:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.