logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Lees meer over Spider-Man: Across the Spider-Verse

De film Spider-Man: No Way Home was razend populair. Voor alle Spider-Man fans hebben we een nieuwtje, de volgende Spider-Man film is online te zien: Spider-Man: Across the Spider-Verse (Part One). Het verhaal van Miles Morales en het Spider-Versum gaat door. De film is vanaf nu on demand beschikbaar om te kopen en vanaf 31 augustus om on demand te huren.

Films koop je online bij:

Bekijk de trailer

Over Spider-Man: Across the Spider-Verse

Miles Morales keert terug in het volgende deel van de Oscar®-winnende Spider-Verse-saga. Dit spectaculaire avontuur leidt de vriendelijke Spider-Man uit Brooklyn dwars door het multiversum. Daar moet hij het samen met Gwen Stacy en een nieuw team van Spider-People opnemen tegen de sterkste vijand waar ze ooit mee te maken hebben gehad.

Nadat hij herenigd is met Gwen Stacy, wordt de fulltime, vriendelijke buurt Spider-Man van Brooklyn door het Multiversum gekatapulteerd, waar hij een team van Spider-People tegenkomt dat belast is met het beschermen van zijn bestaan.

Wanneer de helden het oneens zijn over hoe ze een nieuwe dreiging moeten aanpakken, moet Miles het opnemen tegen de andere Spiders en moet hij opnieuw definiëren wat het betekent om een ​​held te zijn, zodat hij de mensen kan redden van wie hij het meest houdt.

Deze film vol plezier, de humor en de actie overstijgt al je verwachtingen van een animatiefilm. Met baanbrekende verhaallijnen waarbij er voor het allereerst een conflict tussen de verschillende Spider-Man’s ontstaat…

Spidersona’s

These personalized #Spidersonas are looking elite 🔥 Wie zou jij willen zien in de Spider Society? Bekijk nu de spidersona’s hieronder.

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.