logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Spelen op de iPad met Jumbo iPawn


booqpad_air-10De iPad heeft inmiddels zijn plekje veroverd in zo’n beetje alle gezinnen. Of eigenlijk moet ik zeggen: de tablet heeft een plekje veroverd, hoewel veel mensen het met me eens zullen zijn dat de iPad tot de meest gebruiksvriendelijke behoort. Bij ons is het echt een soort middelpunt van het gezin geworden: de agenda, boodschappenlijstjes, takenlijstjes, e-mail, alles wordt er op bijgehouden. En natuurlijk worden er spelletjes op gespeeld, want dat gaat ook prima op een iPad.

Wil je meer uit je iPad halen, of hem juist extra beschermen, dan wil je daarbij wel de keuze hebben. Met een hoes, steun of backcover kun je toch een soort statement maken. Daarbij kun je de iPad cooler maken, of juist een extra stukje functionaliteit toevoegen. Wil je lekker veel keuze in accessoires, raden wij www.ipad-center.nl aan. Op deze site kun je niet alleen zoeken op het soort accessoire, maar ook op merk en het type iPad. Zo heb je razendsnel gevonden wat je zocht! Zo ben je bijvoorbeeld in een mum van tijd bij een flink assortiment aan iPad Air hoesjes.

ipawn_fishing_game-1Maar ook voor spelletjes kun je terecht op deze webshop, bijvoorbeeld voor de Jumbo iPawn spelletjes. Bij deze spelletjes krijg je fysieke speelstukken en accessoires, waarmee je op je iPad kunt bewegen. Zo installeer je bij Airhockey de iPad Wir Hockey app op je iPad, en kun je met twee pionnetjes (voorzien van een zacht voetje) over je iPad schuiven. Net als bij het fysieke airhockey zal de soepel schuivende puck reageren op de virtuele aanraking, en in de juiste richting schuiven. Erg cool, en superleuk! Of het alom bekende vissenspel, Fishing Game, waarbij je in het echte spel de hengel in happende visjes moet zien te hengelen. Bij dit spel doe je dat ook, maar dan virtueel. Met een echt hengeltje schuif je over je iPad, tot het aas in de openhappende bekjes van de vissen zweeft. Een echt bordspel voor de iPad!

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.