Speelgoed review: Transformers Power Charge Bumblebee


Transformers gaan al heel wat jaren mee. Ikzelf ben er mee opgegroeid, en dat houdt stiekem in dat de Transformers ook al in het vorige millennium actief waren! Gelukkig gaan de snelle robots goed met hun tijd mee en zit bijvoorbeeld de Power Charge Bumblebee vol technische snufjes en features. Daar had ik vroeger wel mee willen spelen! Gelukkig kan ik die tijd nu zonder enige schaamte inhalen. Voordeeltje van een blogger zijn!

Gele volkswagen kever

Geheel in stijl naar de nieuwe Transformers film, die helemaal aan Bumblebee is opgedragen, is deze gele stoere krachtpatser uitgevoerd in het model van een Volkswagen Kever. In maar liefst 17 stappen verander je de stoere robot in een echt uitziende Volkswagen Kever. Een welkome afwisseling. Ik was namelijk helemaal geen fan van het 3-staps principe dat we eerdere jaren zagen. Dan heb je namelijk of een robot die er niet echt stoer uitziet, of een wat vreemd ogende auto… meestal een combinatie van die twee. Dat is bij de Transformers Power Charge Bumblebee dus helemaal niet het geval: die ziet er in beide situaties strak en stoer uit.

Ken je trouwens de de film Bumblebee en de Transformers Super Bumblebee al?

Make some noise!

Als je de Transformers-films kent, weet je dat Bumblebee niet kan praten. Er is iets met zijn spraakmodule dat zelfs Optimus Prime niet kan fixen. En dus gebruikt hij geluid van de radio om te communiceren. Liedjes, uitspraken van presentatoren… het is een bonte mix aan geluiden waarmee Bumblebee zijn verhaal doet. En het gave is dat je dat met de Power Charge Bumblebee kunt nabootsen. Op zijn borst zit namelijk een groot draaiwiel. Als je daar aan draait, hoor je geluiden en zie je lichtsignalen, alsof de robot met je wil praten. Heb je Bumblebee omgevormd tot robot, dan komt dat draaiwiel op de grond. Rijd je met de VW Kever, dan hoor je weer stoere autogeluiden. Klaar voor actie!

Gevechtsklaar

Maar er is nog meer dan dat. Transformers moeten namelijk ook altijd paraat staan voor felle en snelle actie. Dat is bij de Tranformers Power Charge Bumblebee niet anders. Zet je zijn gevechtshelm op, dan schieten de Stingerzwaarden tevoorschijn. Bumblebee is altijd klaar voor actie!

Ga direct naar Transformers Power Charge Bumblebee op BOL.com.

Recensie over Transformers Power Charge Bumblebee

Deze Transformer is een echte old-skool robot. Je moet heel wat meer moeite doen om deze Bumblebee om te vormen tot een Volkswagen Kever! Maar dankzij de nieuwe Energon Power Charge kern is hij ook cooler dan ooit. Met licht-en geluidseffecten laat hij van zich horen, in welke hoedanigheid ook. Een coole extra feature, waar je veel plezier aan zult beleven. Veel verder dan muziekjes en kreten komt Bumblebee overigens niet, en dat is wel jammer. De 25 geluiden spreken overigens wel genoeg tot de verbeelding om te verwerken in je verhaal.

Score: 8


Informatie

Transformers Power Charge Bumblebee, Hasbro
Meer weten?
Prijs: 70 euro.

Speelgoed koop je bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.LAAT JE REACTIE ACHTER

  1. […] je trouwens de Transformers Power Charge Bumblebee en de film Bumblebee […]

  2. […] je trouwens de Transformers Power Charge Bumblebee en de Transformers Super Bumblebee […]

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.