logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Speelgoed review: Star Wars Bladebuilders Path of the Force Lightsaber


Welkom in de wereld van Star Wars, waar de Jedi tegen de duistere macht van de Sith vecht. Goed tegen kwaad – een strijd die nooit ophoudt. Maar – als je de Star Wars saga een beetje kent – dan weet je dat er een dunne lijn is die loopt tussen goed en kwaad. Je kunt zo maar overstappen naar de Duistere Zijde! En die overstap wordt je lekker makkelijk gemaakt ook – met de Star Wars Bladebuilders set Path of the Force Lightsaber.

Kant wisselen

Met dit lichtzwaard kun je namelijk heel eenvoudig wisselen tussen de Jedi of de Sith. Je hoeft alleen maar het handvat te verwisselen van het duistere, wrede handvat van de Sith, met zijn uitklapbare stekels, of de gemoedelijk ogende beschermende greep van de Jedi. Afhankelijk van welke handgreep je op de Path of the Force Lightsaber plaatst, zal het zwaard blauw of rood kleuren. Hoe gaaf is dat? Natuurlijk kun je in het echt niet zo snel wisselen van kant – en eenmaal overgestapt naar de Duistere Zijde is er geen keren meer aan… gelukkig kun je met de Path of the Force Lightsaber wel nog gewoon terugkeren naar de Jedi-kant.

Bouwen geblazen

Natuurlijk hoort dit lichtzwaard in de Star Wars Bladebuilders-reeks. Het is dan ook helemaal compatible en uitwisselbaar met elementen en accessoires uit de Bladebuilders-lightsabers. Zo bouw je in een handomdraai je eigen onverslaanbare zwaard, helemaal naar wens. De zwaarden zijn allemaal voorzien van gave licht- en geluidseffecten, zodat het echt net lijkt of je als een Jedi door de kamer stuitert. Maar wel opletten: je kunt je tegenstander flink bezeren door ze een klap te verkopen. Doe dus een béétje voorzichtig, ook al ben je lid van de Sith. Oh: en oefen ook vooral zo’n coole zwaai – daarmee maak je het effect wel even helemaal af.


Recensie over Star Wars Bladebuilders Path of the Force lightsaber

Soms is het lastig om een kant te kiezen. Bij de Path of the Force lightsaber kun je in een klik wisselen van de Jedi naar de Sith – en omgekeerd. Beide handvatten hebben een passende uitstraling en het coole is: het zwaard weet meteen voor welke zijde hij moet vechten. De kleuren zien er goed uit, de lichteffecten zorgen voor extra impact en het zwaard kan een matig gevecht goed aan.

Score: 8


Informatie

Star Wars Bladebuilders Path of the Force lightsaber, Hasbro
Meer weten?
Prijs: 59.95 euro.

Speelgoed en spellen koop je bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.