logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Speelgoed review: Ready2Robot

Ready2Robot is een nieuwe serie collectibles voor jongens vanaf 5 jaar – hoewel ook stoere meisjes geschikte items zullen vinden. Met Ready2Robot verzamel je namelijk robots, die je zelf kunt bouwen, aanpassen, mixen en matchen. Met die robots kun je zelfs tegen je vrienden vechten in de unieke Fightanium Arena. Pak meer robots uit, bouw je ultieme vechtmachine en knal je een weg naar het ultieme kampioenschap! De robot die als laatste overblijft, wordt overladen met roem en applaus!

Uitpakken en verrassen

Iedere robot zit in zijn eigen container, een grote grijze blok die uit vier lagen bestaat. In iedere laag vind je verschillende plastic zakjes. Daarin zitten onderdelen van je robot: de buik, armen, benen en twee wapens. Maar wacht: ook je armen en benen kunnen wapens zijn! Deze onderdelen klik je in de romp. Er zitten vier gaten op de plekken van de armen en benen, maar op zijn rug heb je ook nog 6 mogelijkheden om onderdelen vast te klikken. Meer wapens, wellicht? Of gewoon armen en benen op een heel rare plek? Het kan allemaal. Houd wel rekening met de piloot, die boven in de robot moet plaatsnemen… In totaal zijn er 50 verschillende mechbots en meer dan 75 piloten. Je kunt eindeloos blijven combineren!

Filmpjes

Ready2Robot heeft ook een eigen Youtube kanaal namelijk Ready2RobotBenelux, dé robotgevechtsshow waarin we iedere week andere robots tegen elkaar zien strijden. Iedere piloot vecht voor een plek in het #Ready2Robot-kampioenschap the Meltdown! Wie wint deze epische robotstrijd? In totaal zijn er 10 Ready2Robot afleveringen van ieder max. 3 minuten.

De verschillende sets

Ready2Robot Singles

De Ready2Robot Singles bevatten enkel de container van de robot. De container bestaat uit vier lagen (op de zijkant staan cijfers – heel handig!) met daarin alle onderdelen en een speciale slijmcontainer. Maak je mechbot en haal dan je piloot uit zijn slijmcapsule. Zet de piloot in de cockpit en je bent klaar voor het ultieme gevecht! Met meer dan 18 mechbots om te bouwen en te vechten stopt de competitie nooit! Kijk uit naar de ultra-zeldzame figuurtjes die je in 1 op de 1000 capsules vindt. Prijs: 11.99 euro.

Ready2Robot Bot Blaster

Meer power in je robots? Dat krijg je vanzelf met de bot blaster. Deze robot geeft je de beschikking over raketten om naar je tegenstander te knallen. Bouw je Bot Blaster, laad je wapens en vuur! Er zijn maar liefst 4 verschillende Bot Blasters waarmee je de ultieme raketaanval kan opzetten! Elke verpakking van de Bot Blaster bevat extra wapens en accessoires om je mechbots en piloten te upgraden. Een set bevat 1 Ready2Robot-verrassingscapsule en 5 accessoires. Prijs: 17.99 euro

Ready2Robot Battle Pack

Ready2Robot Battle Packs bevatten alles wat je nodig hebt voor het ultieme gevecht! In iedere verpakking vind je 3 mechbots en 2 piloten. Zo kun je al meteen beginnen met een gevecht. Dankzij je nieuwe verzameling van 20 onderdelen kun je de robots op honderden verschillende manieren in elkaar steken! Daarnaast bevat de set ook een Bot Blaster. Prijs: 19.99 euro

Ready2Robot Piloot

Je kunt niet genoeg robot-onderdelen hebben voor je gevechten, maar dat gaat ook op voor de piloten. Iemand moet die robots besturen! Het Ready2Robot-pilotenassortiment bestaat uit 4 unieke slijmkleuren in de houder van je Ready2Robot-piloot. Open het deksel, laat het slijm eruit lopen en bevrijd je piloot. Bouw en pas je mechbots met piloot aan voor ultieme gevechten! Prijs: 9.99 euro.

Ready2Robot Big Slime Battle

Wil je nog meer actie dan schieten met raketten? Je kunt je battles een stapje hoger tillen met een slijmwapen. Die zijn echt briljant en uniek. Maak je eigen slijm, ontdek je verborgen slijmwapen en gebruik het om je tegenstander te vernietigen en de Ready2Robot kampioen te worden! De twee exclusieve mechbots in deze sets schieten zowel raketten als slijm. Daarnaast krijg je 4 mini bots, 6 potjes slijm (met piloten). Prijs: 89.99 euro


Recensie over Ready 2 Robot

Nieuwe verzamelitems waar je ook gevechten mee kunt houden? Dat klinkt erg goed. Vooralsnog blijft het bij verzamelen en bouwen: er is nog geen sprake van een strijdveld voor deze robots. Desondanks doet het dat ook erg goed en leuk. De robots zijn mooi uitgewerkt en bewegen soepel. Ze zien er stoer uit, maar zijn niet te gevaarlijk. De piloten hebben ieder hun eigen karakter, hoewel de roze kat in één van mijn mechbots niet heel erg stoer is natuurlijk

Score: 7


Informatie

Ready 2 Robot, Spin Master
Meer weten?
Prijs: 7.99 euro.

Speelgoed en spellen koop je bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.