logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Speelgoed review: NERF N-Strike Modulus Regulator


De modulus-range van Nerf is enkele jaren geleden groots aangekondigd. Met de Modulus duiken ze op de wens van schieters om hun geweren helemaal tot in de puntjes aan te passen, precies naar smaak, wens en strategievoorkeur. Het nieuwste model van NERF, de Modulus Regulator, is dan ook genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2017. De Regulator heeft natuurlijk een nieuwe coole functie, daarover later meer. Maar het belangrijkste is dat je al je accessoires van eerdere Modulus geweren of accessoirepacks ook op de NERF Modulus Regulator kunt gebruiken. En dat is toch cool!

Aanpassen

Want iedereen denkt op een andere manier. Dat is niet goed of slecht, dat is gewoon iets waar je rekening mee moet houden. Sommigen rennen vol in de actie, pijl na pijl afschietend, anderen wachten liever achter een boom tot ze een takje horen breken en springen dan tevoorschijn. De NERF Modulus Regulator is voor beide personen in te stellen, maar als geleverde set in mijn ogen beter geschikt voor schieters die vol in de actie duiken. Maar nogmaals: met de juiste accessoires maak je d’r zo een snipergun van!

Functies

Wat de NERF Modulus Regulator zo bijzonder maakt, is dat je er met verschillende snelheden mee kunt schieten. Je kunt pijl voor pijl schieten, waarbij je iedere keer de trekker moet overhalen. Handig voor de precisieschoten. Of langzaam na elkaar uit de loop laten knallen. Wil je geen kans missen? Dan zet je ‘m op de turbostand en schiet je snel alle 12 pijlen uit het magazijn. Die standen wissel je heel eenvoudig met een schakelaar aan de zijkant van het geweer. Daarnaast heb je twee hoofdfuncties aan het geweer. Voor de actiemannen is de Nerf Modulus Regulator uitgerust met een groot handvat, bovenop het geweer. Zo kun je vanuit je heup schieten, met je rechterhand op de trekker en je linkerhand op de beugel. Een stabiele houding, zonder meer, wat ook wel prettig is bij zo’n groot geweer. Wil je even iemand besluipen? Dan gebruik je het meegeleverde vizier. In de beugel zelf zit een gat, waar je dus ook doorheen kunt kijken. Je kunt ze gewoon tegelijk gebruiken en super snel schakelen!

Extra

De Regulator heeft echter nog meer handigheidjes in petto. Zo is de schoudersteun voorzien van een mogelijkheid om zowel het handvat in op te bergen, maar ook als opslag voor een extra magazijn. Want die Elite-pijltjes vliegen erdoorheen in de turbo-stand! Gaat het lampje branden, bovenop je geweer? Dan zie je dat het magazijn leeg is en het tijd wordt voor een nieuw exemplaar.


Recensie over NERF N-Strike Modulus Regulator

De Regulator is een echte krachtpatser. Hij heeft vier forse batterijen nodig om alle pijlen te laten wegschieten. Daarbij kun je kiezen uit verschillende schiet-modi. Het is en blijft een fors geweer om mee te sjouwen – ikzelf zou een schouderband geen overbodige luxe vinden. Helaas voor de sluipers onder jullie: de regulator is een batterij-aangedreven geweer, waardoor het best wel een geluid maakt. Iemand besluipen zal er dus niet inzitten! De accessoires maken het een volledig en uitgebreid geweer.

Score: 7


Informatie

NERF N-Strike Modulus Regulator, Hasbro
Meer weten?
Prijs: 79.99 euro.

Speelgoed en spellen koop je bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.