Speelgoed review: Illooms – lichtgevende ballonnen

Bij een feest horen ballonnen. Of het nu een kinderverjaardag is of een bruiloft, een zomerfeest of een halloweenpartij. Zo is het nu eenmaal, daar is geen speld tussen te krijgen. Liever niet, anders is het zo gedaan met de ballonnen! Maar je hebt ballonnen en Ballonnen. Standaard opblaasdingen die met zijn honderden in een zakje zitten of speciale exemplaren, die je met een paar tegelijk koopt. Zoals de Illooms – heel bijzondere ballonnen die je feestje echt naar een hoger plan tillen.

Licht feestje

Wat er zo bijzonder is aan de Illooms? Ze zijn lekker groot en felgekleurd. Dat is al een mooi pluspunt. Er zit echter meer aan deze ballonnen, want uit het mondstuk van de ballonnen steekt een klein plastic label. Trek je hier aan, dan verwijder je een beschermstukje in een klein ledlampje, dat aan de onderkant van de ballon zit verwerkt. Er gaat een klein lampje branden in de ballon! Zo’n lampje brand minstens 15 uur – in ons geval hebben we wel meer dan 30 uur gemeten. En de kleur van het licht? Dat wordt bepaald door de ballon in kwestie. Heel fel licht is het overigens niet, maar als je de ballonnen ophangt in een wat donkere omgeving (in een donker hoekje, bijvoorbeeld, of tijdens een feestje in de avond) zorgen ze voor een heel sfeervolle en zomerse uitstraling.

Verschillende sets

Het leuke van Illooms is dat ze een unieke stijl uitdragen. De kleur van de ballonnen zorgt voor een unieke vibe. Ga je voor felle kleuren? Dan heb je een lekker knallend feestje. De grote ballonnen bekennen zonder meer hun kleur. Wil je een sweet summer party? Dan kun je kiezen voor zachte tinten van geel, wit, oranje en roze. Er zijn sets in 1 enkele kleur, maar ook gecombineerde kleuren. Zo kun je jouw feest een unieke uitstraling geven!

Conclusie over Illooms

Ballonnen geven je feest al meteen een extraatje mee. Wil je nog meer power in die uitstraling? Dan ben je bij Illooms bij het juiste adres. In deze ballonnen zit namelijk een led-lampje verwerkt, waardoor ze meer dan 15 uur licht geven. Daarmee geef je jouw fuif, tuinfeest, barbecue of lentefeest wel meteen wat extra’s mee!

Door: CooleSuggesties Score: Illooms krijgt 8 van de 10 punten.

Informatie

illooms, Boti
Klik hier voor de website
Prijs: 7.50 euro.

Speelgoed koop je bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.LAAT JE REACTIE ACHTER

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.