Speelgoed recensie: Soft’n slo squishies van BOTI


Squishies zijn ontzettend populair. De (vaak schattige) figuurtjes van schuim zijn dan ook heel bijzonder. Je kunt er alles mee doen – ze keren telkens weer terug naar hun oorspronkelijke vorm. Nou ja – alles… je mag er natuurlijk niet aan plukken of trekken, ze doorboren of scheuren. Maar knijpen, induwen, op zitten, op hangen, op trommelen… alles kan! Wij mochten een paar heel stoere Soft’n Slo Squishies uitproberen die juist niet cute en schattig zijn: de nieuwste range squishies nemen je mee naar je fastfoodketen!

Hamburger delight

De nieuwste Soft’n Slo Squishies zijn namelijk helemaal geïnspireerd op voedsel. En wat voor voedsel! Een lekkere hamburger, een sappige hotdog – of ga je liever voor frietjes op een handje popcorn? Heerlijk om in te knijpen en te wroeten, zo blijkt! Neem een hamburger, knijp hem helemaal fijn… en zie hoe de TPU schuim weer netjes terugkeert naar zijn oorspronkelijke vorm. Heel langzaam en zachtjes. geweldig om te zien!

Rustgevend

Wat niet veel mensen weten, is dat het heel goed is om iets met je handen te doen terwijl je hard nadenkt. Tijdens het leren, bijvoorbeeld, of als je een moeilijke opdracht maakt. Daarom zijn mensen die bijvoorbeeld tekenen en doedelen tijdens een gesprek (of vergadering – hoewel dat niet altijd gewaardeerd wordt) vaak heel creatief. Het is ook een mooie rustgevende activiteit om iets in je handen te hebben waar je lekker mee kunt kneden. En als dat ook nog een stoere snack is, kom je d’r nog eens mooi mee voor de dag ook!

Conclusie over Soft’n Slo Squishies

Op zoek naar leuke en vrolijke squishies die de coolfactor voor jongens kunnen doorstaan? Dan kom je al snel bij deze Soft’n Slo Squishies uit. In tegenstelling tot enkele importartikelen voldoen deze squishies aan alle strenge Nederlandse eisen, maar daar let je natuurlijk al op bij de aanschaf van speelgoed, toch? De squishies doen precies wat ze beloven: ze zijn heerlijk zacht om in te knijpen en veren langzaam terug naar hun oorspronkelijke vorm – hoe hard je er ook in geknepen hebt. Leuke gadgets om lekker mee de spelen!

Door: CooleSuggesties Score: Soft’n Slo Squishies krijgt 8 van de 10 punten.

Informatie

Soft’n Slo Squishies, BOTI
Klik hier voor de website
Prijs: vanaf 14.99 euro.

Speelgoed koop je bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, papablogger en hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven. Naast dit blog is hij freelance schrijver met Tekstbureau de Letterkamer.LAAT JE REACTIE ACHTER

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.