logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Speelgoed recensie: NERF Infinus


NERF Infinus

NERF blijft bij jong en oud tot de verbeelding spreken. Het is namelijk super leuk om met je blaster rond te rennen en te schieten op doelen! En die doelen kun je natuurlijk zo gek en bont maken als je wilt, net als je battle-arena. Ga je voor de buurt, je achtertuin of duik je een bos in? Let daarbij wel op de juiste bescherming natuurlijk! Veiligheid staat voorop. De NERF Infinus doet er nog een schepje bovenop en laat je nog sneller klaar zijn voor actie.

Speciale functie

De Nerf Infinus kenmerkt zich al door zijn stoere uiterlijk. Het lijkt net op zo’n oude Tommygun uit de jaren 30 van de vorige eeuw. Je weet wel, waar de oude maffiabazen mee rondliepen. Een fors apparaat dus, met een groot en rond magazijn vol darts. In plaats van die ronde schijf kun je ook een standaard dartscassette plaatsen, maar de ronde dart drum met ruimte voor 30 pijlen heeft een bijzonder pluspunt. Ten eerste is hij gemotoriseerd en laat hij de pijlen soepel in de loop verdwijnen. Dat zorgt voor probleemloze actie. Het coolste is echter wel dat je pijlen er automatisch in kunt laden. Bovenop de Nerf Infinus vind je namelijk een invoervak. Daar kun je pijltjes instoppen, zodat ze automatisch een plekje krijgen in de Dart drum!

Klaar voor actie

NERF Infinus

Dat houdt in dat je met de Nerf Infinus altijd klaar bent voor actie. Je kunt natuurlijk snel wisselen en een cartridge plaatsen, maar tijdens een felle strijd is het ook mogelijk snel even wat pijlen op te rapen en in je Nerf te gebruiken. Bovendien gebruikt de Nerf Infinus geen luchtdruk of lock-and-loadmethode, maar een motorisch systeem om je darts weg te schieten. Dat maakt hem misschien niet zo geruisloos, maar wel bijzonder effectief. Je hebt altijd genoeg power achter je darts zitten om meters ver je doelwit te raken. Zet de Infinus dus tegen je schouder, mik en schiet je doelwit!

Ga direct naar NERF Infinus op BOL.com.


Recensie over Nerf Infinius

De Nerf Infinus is niet één van de kleinste modellen die je mee kunt nemen, maar wel een van de stoerdere. Dankzij de ronde darts drum waan je jezelf een echte maffiabaas. De ronde drum heeft een groot voordeel: je kunt de darts automatisch in de cartridge laten stoppen. Zo kun je de 30 pijlen gewoon laten bijvullen, zonder dat je de cartridge uit de NERF Infinus moet verwijderen. Dankzij de schoudersteun heb je een stabiele basis om vanuit te battelen, wat erg aangenaam is.

Score: 8


Informatie

Nerf Infinius, Hasbro
Meer weten?
Prijs: 59.95 euro.

Speelgoed en spellen koop je bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.