logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Speelgoed recensie: Flush Force – verzamel ze allemaal


Is het je ook opgevallen dat er de laatste tijd weer heel veel aandacht is voor sparen en verzamelen? Denk maar aan de ColEGGtibles van Hatchimals, LOL Surprises, Squishies en natuurlijk items als Pokemonkaarten. Het een is wat meer geschikt voor jongens dan het andere, maar nu komt er een verzamelrage opzetten die zich helemaal richt op jongens. Dus, mannen, maak kennis met Flush Force! De smerige, slijmerige, glibberige monstertjes die uit de diepste diepten van het riool komen kruipen, zo uit de toiletpot in jouw kamer! De Flushies – zo heten ze namelijk – zijn stoere en grappige verzamelpoppetjes. In de eerste serie zijn er 150 om te sparen – en wij kunnen niet wachten om ze allemaal te bezitten!

Mysterieus

In iedere verpakking vind je 2, 5 of 8 verschillende flushies. Afhankelijk van de verpakking kun je er al een of twee zien, maar de meeste monstertjes van de Flush Force zitten netjes verborgen voor de buitenwereld. Verstopt onder een goed beveiligde container, of natuurlijk in het toilet! Om ze daar uit te krijgen heb je wel wat hulp nodig van water. Doe dat in de waterbak van het toilet, doe het deksel er op en schud ‘m even heel goed door. Je ziet de flushie nu vanzelf verschijnen, want het etiket dat op de toiletpot zit geplakt lost vanzelf op. En zie je groen of paars slijm, dan heb je geluk. Dan heb je een zeldzaam lid van de Flush Force te pakken!

Unpacking Flush Force 5-pack

Laten we onze 5-pack uitpakken. In het midden zie je al de roze Uglie Sluggies zitten. In de bakjes daarnaast, zo blijkt bij het uitpakken, vinden we de blauwe Knobweb met zijn vele ogen en Bad Pits van de Clean Freaks. Dan wordt het tijd om het toilet eens goed te cleanen, zodat ook daar de flushies uit te voorschijn komen. We doen water in de tank, schudden goed, en ontdekken onze twee nieuwe vriendjes: Electric Squeel en Rolly Moldy! En als we de toiletpot even ontdaan hebben van de smurrie hebben we meteen een coole plek om mee te spelen.

De Flush Force-verzameldrang

Het verzamelen én unboxen van deze nieuwe speelgoedhype duurt even, want er zijn in totaal meer dan 150 soorten Flushies te ontdekken. Unbox ze in een 2-Pack, 5-Pack, Bizarre Bathroom 8-Pack of in de Collector Toilet verpakking. De Collector Toilet is een XL wc-pot die de Flush Force beleving compleet maakt. De wc-pot produceert namelijk vieze geluiden én je kunt hem doorspoelen. Dit collectors-item is groot genoeg om meerdere Flushies in te bewaren; de ideale thuisbasis van elke Flushie. Je vindt een overzicht van de verschillende werelden en families via de Collectors map op www.theflushforce.com of via de Google Play Store / Apple App Store.


Recensie over Flush Force

Jongens, ik zeg je: de Flush Force is een blijver. Stoere monstertjes om te verzamelen en om mee te spelen. Voer stoere gevechten uit, laat ze lekker griezelen… en je weet nooit welke flushies je gaat krijgen, dat is dus extra spannend wanneer je zo’n pack koopt. Spaar ze… ruil ze… tot je ze alle 150 hebt!<

Score: 7


Informatie

Flush Force, SpinMaster
Meer weten?
Prijs: 7.99 euro.

Speelgoed en spellen koop je bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.