logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Speelgoed recensie: Crate Creatures Surprise


Er is een nieuwe verzameling monsters afgeleverd in ons land, en ze worden in rap tempo verspreid… via speelgoedwinkels nota bene – moet je nagaan! Maar gelukkig zijn het geen enge en gevaarlijke monsters, maar grappige schepsels die kinderen eerder zullen laten lachen van plezier. De Crate Creatures zijn er vooralsnog in vier verschillende varianten, ieder met hun eigen karaktertje en uitstraling. Veel Surprise is er trouwens niet aan, je weet van te voren al welk monster je gaat kopen. Hoe hij er precies uitziet is natuurlijk wel een verrassing. Je zult de krat eerst met het meegeleverde breekijzer moeten openen voor je er wat mee kunt doen.

Luidruchtig monstertje

Wat wel duidelijk is, is dat de Crate Creatures niet bepaald heel rustig zijn. In tegendeel, ze laten goed van zich horen. En dat is natuurlijk ook wel zo leuk, om te kijken hoe je die verschillende geluiden kunt laten horen. Zo kun je aan zijn tong trekken, op zijn hoorn of oor drukken, het monster heen en weer schudden en nog veel, veel meer. Soms lichten zelfs zijn ogen op, hoe creepy is dat? Maar nee, het zijn gewoon rare monsters, niks engs aan.

Papegaai

Wat ook erg leuk is, is de mogelijkheid om je eigen stem op te nemen en te laten herhalen. Daarbij wordt je stem wel een stukje vervormd met een monsterlijk randje. Jammer genoeg heeft je monster niet zo’n heel goed geheugen. Hij heeft maar genoeg geheugen voor een zinnetje. Ben je uitgekeken op je monstertje? Dan kun je hem gewoon weer terugstoppen in zijn krat en het grote hangslot weer om de ketting vastmaken.

Recensie over Crate Creatures surprise

Door: CooleSuggesties
Score: Crate Creatures surprise krijgt 7 van de 10 punten.

Ga direct naar Crate Creatures op BOL.com.


Recensie over Crate Creatures

Het blijft leuk om een doos te openen en je vondst te aanschouwen. Een pluspunt van deze monsters is dat je alvast kunt zien welke je krijgt. De naam staat op de krat, er zitten luchtgaten in waardoor je hem kunt zien. De krat is geweldig leuk uitgevoerd, het zachte en aaibare beestje is leuk om mee te spelen. Het maakt bizarre geluiden die je vast zullen laten lachen!

Score: 7


Informatie

Crate Creatures, Spin Master
Meer weten?
Prijs: 29.95 euro.

Speelgoed en spellen koop je bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.