logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Speelgoed recensie: Bubbleezz, BOTI


Big On Toy Innovation, BOTI voor vrienden, heeft met de Bubbleezz een gegarandeerd succes in handen. Waarom? Nou eigenlijk omdat ze twee succesformules in een briljante vorm weten samen te voegen!

Wat zijn bubbleezz?

Je kent namelijk vast wel de Squishies, die grappige foam figuurtjes in alle vormen en maten waar je lekker in kunt kneden en knijpen, maar die steeds weer hun eigen vorm aannemen. Ook ken je vast wel de Orbeez, de rubber balletjes die vol zitten met flexibele rubber balletjes. Bubbleezz combineren die twee. Het zijn grappige, schattige en stoere figuren van rubber, die vol zitten met zachte, knijpbare parels.

Lekker kneden en knijpen

De Bubbleezz zijn dus heerlijk om in te kneden en knijpen. Daarbij gaat het vooral om het spelen met de slijmerige parels die in de figuren zitten, niet zo zeer om het inknijpen en weer laten groeien, zoals bij de Squishies. Daar tegenover staat wel dat ik het gevoel van de Bubbleezz wel fijner vind dan die van Squishies. Ook de aanwezige geur van Squishies ontbreekt bij deze rubber figuurtjes.

Zijn bubbleezz stoer of schattig

Dat ligt helemaal aan de vorm die je kiest. Wij hebben een groot groen monster, een Jumbo Bubbleezz, die valt echt wel onder de categorie Schattig. Onze blauwe Narwal, een figuurtje uit het Super Assortiment, is een beetje een twijfelgeval. Een combinatie tussen een walvis en een eenhoorn is natuurlijk stoer en cool, maar de grote, schattige ogen zouden hem toch onder de groep Schattig laten vallen.

Bedeltjes in de Bubbleezz

In de Bubbleezz figuren vind je niet alleen maar slijmerige parels. Er zitten namelijk ook bedeltjes in verwerkt, in verschillende soorten, kleuren en maten. Je zult echt moeten zoeken naar de bedeltjes in de Bubbleezz, ze zitten namelijk goed verstopt tussen de bolletjes! In de grote Bubbleezz zitten 3 bedeltjes, in de kleine varianten zit 1 bedeltje.


Recensie over Bubbleezz

Bubbleezz zijn heerlijke wezentjes om je mee te relaxen en mee de spelen. De flexibele vormen zijn absoluut kneedbaar, waarbij het ook erg leuk is om met de bolletjes te spelen die binnen in de bubbleezz zitten. De vormen zijn uitgesproken en stoer of schattig – voor ieder wat wils. Doordat ze minder geur hebben dan de Squishies hebben deze absoluut onze voorkeur.

Score: 7


Informatie

Bubbleezz, BOTI
Klik hier voor de website
Prijs: vanaf 7.99 euro.

Ga direct naar Bubbleezz op BOL.com.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.